• 瀏覽: 23,277
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ?

農曆新年前騙子真多

工程師  被屈 7年 有辦大家睇
引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-1-11 09:44 AM 發表
工程師  被屈 7年 有辦大家睇
兩單野有什麼關係?

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
明白點解再荒謬既騙局都有人上當,有啲人真係白痴到冇人有!

都是 香港市民 同 警察, 都是 被變被告
引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-11 09:46 AM 發表

兩單野有什麼關係?

無藥可救

如果林子健先生話俾外星人擄走又放番,我都重會信佢!
但佢係話俾「強力部門」擄走喎,重放佢返來?
我就真係唔信囉!

引用:
強力部門點會浪費資源擄走林子健呢條二打六?

乜嘢叫「明明」,依家有証據話唔係喎?

引用:
可都可以話釘子健可能串通大陸扮老屈中央, 但又錯漏百出, 以減低犯民的公信力都得

引用:
對肥仔健單案,閣下似乎知道多少嘢喎;點解不親自請纓去作證呢,只九噏冇用架.

有良知就刪post 啦.

引用:
天眼已經揭露出林子健明明係無被任何人擄走毆打禁錮 。

完全影到佢自己搭車入西貢。

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2019-1-11 10:13 AM 發表

天眼已經揭露出林子健明明係無被任何人擄走毆打禁錮 。

完全影到佢自己搭車入西貢。
呢樣真系入L晒,唔知D盲反白痴會點駁呢??!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]