• 瀏覽: 23,351
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
"明明..." ?!!

真係笑諗到我呢...

抽正火水班親密盟友都唔刁條釘王健驚節鳩濕,
居然還有瞓捩頸為反而嘅傻西死撚撐...

有什麼問題?你唔順超又如何?可以怎麼樣?

點知係屈佢啫?😂😂

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-1-11 01:24 PM 發表

有病就唔計。
禽獸都另計.  無良知即係禽獸啦. 禽默唔係用道理來溝通, 係用碌棍來棒教馴服。

建議香港跟返美國民主模式, 啊,用警棍打死,用騎警壓死暴徒。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
不要放棄治療

引用:
淨睇豬都知結果啦!

白癡仔果然係物以類聚的

引用:
咪係囉!上個月係東京一間餐廳見到個日本仔,嘩,無論身裁、高度、五觀、連歪嘴、內八腳都同子健似到十足十。尊登同佢頃幾句,原來佢經常嚟香港,最鍾意去旺角,但最怕香港空氣差,所以出入一定戴口罩。估計差佬就係到佢,五月再去東京真係試吓揾佢嚟証人。

引用:
一睇你作文就知你係民權監察仇警果班柒碌,完完全全一件垃圾又無腦

引用:
原帖由 DocHolliday 於 11-1-2019 10:52 AM 發表

醒D啦,李柱冥,人格低劣調查員,李卓人, 成班跳曬船啦,證明連佢地見到警方嘅證據都知條肥豬講大話。 唔係以佢地作風點會唔搞遊行聲援加籌款。 ...
心水清

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 01:35 PM 發表

就算法官都可能判錯 , 俾人釘都自己釘邊分得到 ,
況且佢釘自己唔痛咩 , 邊有人肯咁大犧牲又開記招去屈內地強力部門 ?
第一時間吾報案去開記招,呃鳩埋高大衰同76仁,
2個聽到好似埶到八角撚咁開心。
後尾覺得吾對路,咁就関人撚事,
你有你死,我有我返屋企。

引用:
原帖由 班納沒恨 於 2019-1-11 01:53 PM 發表
警察都有手槍。強力部門應該有釘槍。 點解得部好細力的釘書機仔。 打落打脾都入唔到肉。   肉酸左是呢到囉!
人地同男性朋友玩左成晚SM又怕比老婆知咪作個大古仔lor~~點知聞主袋班大佬又信到十足十

由戴上口罩一刻那人已不是林子健, 只是蚊豬黨請的替身, 係替身, 係替身...再諗一千次...

那人明顯是釘子健替身!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]