• 瀏覽: 23,381
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
唉!感覺空虛、寂寞、凍嘅樓主,為得到一點存在感,出個嘩眾取寵嘅post, 亦只想引人回應......

近百回應,目標己達,樓主該已滿足.....

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
如果單料堅過石堅,老處銘,三白眼廷廷,李厄鳩人仲唔衝出嚟領功咩,儍仔

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2019-1-11 03:02 PM 發表

如果單料堅過石堅,老處銘,三白眼廷廷,李厄鳩人仲唔衝出嚟領工咩,儍仔
三白眼都唔敢出黎吠,就知道咩事啦!

引用:
原帖由 Noyeah 於 2019-1-11 10:12 AM 發表
有良知就刪post 啦.
泛民及其信徒一向無架啦

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
你條柴碌,你是否虛構的強力部門的人,你好似好淸楚實情,快自首!或者記得食藥。

系卑上帝綁架

引用:
原帖由 城市民工 於 2019-1-11 11:13 AM 發表
樓主就係林子健?
我想約
樓主出來面談。

引用:
原帖由 沉默的肥龍 於 2019-1-11 01:35 PM 發表
樓主對單嘢咁撚明,仲唔快啲上法庭做辯方證人?
法官問你可以提供乜嘢證據,你話證據就係明明

係明明呀,你明唔撚明呀,法官大人 
呢度唔係法庭,唔需要証據,樓朱對C眼就係証據。。。。。。.

引用:
大人,有乜理由原告變被告先得嫁?

真心盲反

騙徒手法層出不窮,即使有CCTV記錄。

唯一不入罪的機會是精神病報告證實其有妄想症。

訂子健

引用:
你應該係林子健本人或其教友!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-1-11 03:01 PM 發表
唉!感覺空虛、寂寞、凍嘅樓主,為得到一點存在感,出個嘩眾取寵嘅post, 亦只想引人回應......

近百回應,目標己達,樓主該已滿足.....
Yes, back to Limbo and don’t return please。

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-1-11 09:48 AM 發表

明白點解再荒謬既騙局都有人上當,有啲人真係白痴到冇人有!
話自己係哈理王子都呃到件港女,最差嘅大話都有人信嘅!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]