• 瀏覽: 23,364
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
又係你條仇警L呀,你係香討出曬名

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
拿拿林你叫佢去申請張白卡啦!個官一定信佢揸白卡架,相由心生

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-11 10:02 AM 發表
如果林子健先生話俾外星人擄走又放番,我都重會信佢!
但佢係話俾「強力部門」擄走喎,重放佢返來?
我就真係唔信囉!
係!
強力部門捉咗你,通常會拍條片由你主演,你會話係你自願。你自願偷渡大陸協助調查。係上面好食好住叫大家唔使擔心。
但點解自願又要偷渡呢?
因為咁樣至可以表達到你投案嘅決心和誠意。

笑咗

引用:
原帖由 百厭超人 於 2019-1-11 09:39 AM 發表
農曆新年前騙子真多
騙子都要過肥年嘛

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
今時今日都有人講D野,話政府屈佢.真系毒上腦.

樓主就係林子健?

引用:
原帖由 tony626 於 2019-1-11 10:53 AM 發表
如果肥豬健真係被屈,聞屎黨班仆街點會龜縮,三白眼仲唔走出黎吠咩!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-11 10:02 AM 發表
如果林子健先生話俾外星人擄走又放番,我都重會信佢!
但佢係話俾「強力部門」擄走喎,重放佢返來?
我就真係唔信囉!
呀林腥要出強力部門攪佢後欄?

引用:
哈哈,放心,上到法院,班九官又會放生嘅,香港根本沒有法治。

條友有自殘症

佢話比外星人捉左去鷄姦好過啦

引用:
點解你重要自己騙自己,騙別人。你吾悶我都悶。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 發表
系囉!大家齊撐林子健!(唔好預我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]