• 瀏覽: 23,380
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-1-11 12:53 PM 發表

要毀了一個人,其實只要一直稱讚他、認同他就好了, 當一個人永遠不清楚自己哪邊有問題時,這就成了他最大的問題。

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-1-11 12:20 PM 發表
明明係屈釘書健,點解樓主仲未去法庭提交証據
唔好踢爆佢。

引用:
原帖由 112Henry 於 2019-1-11 12:24 PM 發表

哈哈,講得好!成班黨友去佐邊?
死哂!

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
原告變被告,是強國維穩手法之一,相關部們,已經學到足

引用:
原帖由 Noyeah 於 2019-1-11 10:12 AM 發表
有良知就刪post 啦.
有病就唔計。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
你是法官嗎?

犯民班大佬都潛哂水啦,樓主咁都唔明?正傻仔。
收番個Post啦。

樓主係味中毒太深定病入膏肓己分不清楚是非黑白

俾強力部門放返出黎,
最緊要快D去食兩個魚柳包先,
其實成件事最大得益係M記囉

樓主對單嘢咁撚明,仲唔快啲上法庭做辯方證人?
法官問你可以提供乜嘢證據,你話證據就係明明

係明明呀,你明唔撚明呀,法官大人 

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2019-1-11 01:28 PM 發表

你是法官嗎?
就算法官都可能判錯 , 俾人釘都自己釘邊分得到 ,
況且佢釘自己唔痛咩 , 邊有人肯咁大犧牲又開記招去屈內地強力部門 ?

原來自虐老屈狂都真係有人信…唔怪得咁多人信邪教…驚驚

白痴健呢鑊真係俾人笑成世,不如爆埋幕後班智障出嚟

樓主同果個所謂既受害人都係返返去(精) 神(病) 學院做返佢地既終身(比人) 研究員把啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]