• 瀏覽: 23,322
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 高高陳高高 於 2019-1-11 12:10 PM 發表
樓主係咪林子健?
好多人玩分身?
自問自答,
自己讚自己
似喇 似喇 似喇

連講三次似喇,咁就非常似、十足似。

明明係屈釘書健,點解樓主仲未去法庭提交証據

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
是呀
六月飛霜
沈寃待雪

引用:
原帖由 netnet_boy 於 2019-1-11 11:08 AM 發表
樓主所言變相地講出民主黨內成班人毫無同理心,無人性及無恥致極,眼見黨友被屈都唔企出黎為其發聲。

當日記招上成班茂利話 “我們都是林子健”嘅政棍死左去邊度呢? 

點解樓主唔講下林子健系比咩人捧上神枱,然後就放手任佢跌死都唔理? 

樓主你真系岸狗…… ...
哈哈,講得好!成班黨友去佐邊?

辯方專家難斷林子健傷勢成因

民主黨成員林子健涉虛報被迷暈綁架及施虐,被控一項「明知地向警務人員虛報有人犯罪」,案件昨在西九龍裁判法院續審。 下月18日結案陳詞 辯方專家證人作供表示,林子健的傷勢至少屬中等,但未能判斷屬於自殘或受襲。辯方昨完成傳召證人,法官將案件押後至下月18日,待控辯雙方口頭結案陳詞。林子健散庭後向控方喊:「        ...

http://www1.hkej.com/dailynews/politics/article/2036032/辯方專家難斷林子健傷勢成因

林卓廷都力撐林子健

【涉報假案】庭上播記招片 林卓廷形容事件為「林榮基翻版」
http://std.stheadline.com/instan ... 記招片+林卓廷形容事件為「林榮基翻版」

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
黃狗永遠屈中央政府及特區政府,是常識吧!抵判7年監

正明香港唔係大六人多而係白痴最多

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 11-1-2019 09:35 AM 發表
搵美國國會議員出頭,向法官施壓啦

有藥要準時食😩

原來你仲柒過釘王

引用:
原帖由 油站小小牛 於 2019-1-11 10:50 AM 發表

佢嘅智無疑係弱咗啲,唔好怪佢
人弱智真係有樣睇
睇樓主講嘅受害人已經一清二楚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]