• 瀏覽: 23,335
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 粉紅色炸彈 於 2019-1-12 11:10 AM 發表

証人和專家可以是一團伙,口供一定一致
知嘅,連民主黨嗰班人都係同一團伙添,全香港人都係強力部門嘅一團伙,大家都夾埋屈佢係咪,所以林子健係無辜呀嘛。

我今天才知道林子健係個咁重要嘅人物,看來佢應該可以當國家主席添。

鄉土真係好多白痴仔出post

樓主,睇下覆診咭,幾時見醫生?

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
真的假不了。假的真不了,唔該唔好請以自己意見,佢影響司法獨立真確性。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-12 08:28 AM 發表

俾人釘大髀同自己釘大髀點分得出 ? 就算真係自己釘 , 你唔俾係有人用槍指住佢個頭 , 再捉住佢隻手迫佢釘自己大髀咩 ?
喂!
連林子健都無話俾人用槍指住喎,你咪屈得屈就屈喇。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 01:35 PM 發表

就算法官都可能判錯 , 俾人釘都自己釘邊分得到 ,
況且佢釘自己唔痛咩 , 邊有人肯咁大犧牲又開記招去屈內地強力部門 ?
俾著你,發生咁大件事,第一時間應該去報警,吾係先去食老麥跟住先開記招。

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 07:11 PM 發表

林卓廷都力撐林子健

【涉報假案】庭上播記招片 林卓廷形容事件為「林榮基翻版」
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/905504-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E3%80%90%E6%B6%89%E5%A0%B1%E5%81%87%E6%A1%88%E3%80%91%E5%BA%AD%E4%B8%8A%E6%92% ...
原來開記招就係証據?
你同林生都幾有趣

個法官俾佢播仲有趣!

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-1-11 02:00 PM 發表

佔中女村長係低智力人仕,果然有版睇
可入青山

林子健虛報罪案 英國法醫稱被打未必有傷痕

https://news.now.com/home/local/player?newsId=333597

辯方傳召一名英國法醫作供,他確認林子健的傷勢和他的說法脗合,指出被打不一定留有傷痕,而驗傷報告亦反映法醫賴世澤觸碰林子健太陽穴及顴骨時他感到痛楚,足以證明林子健頭有被打。對於林子健肚皮上的傷痕,英國法醫認為,由施襲者用中等力度打下去,因為驗傷時仍見到傷痕,反駁賴世澤稱傷勢輕微的說法,英國法醫又指從未見過有人會用釘書機自殘。

對於林子健肚皮上的傷痕,英國法醫反駁賴世澤的說法,認為事隔一日驗傷仍見到傷痕,反映傷勢不輕,而單憑傷痕的方向也不能排除由他人造成,估計林子健被打時有可能平臥在床上,施襲者下手時可能站於他的右膊後方或左腳附近,同樣單憑釘書釘的傷勢亦不能判斷他人造成抑或自殘,又指從未見過有人用釘書機釘自殘。

擲西瓜李柱冥

林子健, 廢渣

儍仔!林子健算老幾?要用到強力部門?白痴仔咁得閒玩嘢,入去坐返十碌八碌囉!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2019-1-11 09:39 發表
農曆新年前騙子真多
係白痴傻仔耶L多

引用:
原帖由 東方含情的駱駝 於 2019-1-11 10:36 發表
放咗佢啦!呢啲廢人放左都揾唔到食死梗,個倉留返比有需要嘅人,條友衰過白粉友
耶L博士呀,呃錢第一喎,點會揾唔到食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]