• 瀏覽: 23,345
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 2018mido100 於 2019-1-11 01:39 PM 發表

睇毒果淫報 / 99妖視,梗係變弱智!

所以支持釘書健!
咁講又唔啱,好侮辱弱智人仕架

比起來弱智人仕好過樓主好多

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-1-11 12:52 PM 發表

要毀了一個人,其實只要一直稱讚他、認同他就好了, 當一個人永遠不清楚自己哪邊有問題時,這就成了他最大的問題。
我都覺得係所以你見個d話人反既人其實先係害佢既人。幾時老千會同受害人講d佢唔岩聽既說話,絕大部分騙徒都係讚你做得好做得岩,唔岩既係人地。

引用:
原帖由 ufo1991 於 2019-1-11 11:52 AM 發表
其實林生應該係中共既人,呢單咁白痴既事件成功另到白鴿黨聲譽嚴重受損
一於叫生果報出個故事,話林樞機一早投共,故意暪騙泛民大佬,打擊泛民聲譽,從而影響選舉。至於退黨果班兄弟,亦都可以用同樣方法應對,這樣就可保持黨的純潔高尚清譽。

此建議純粹搞笑,請勿視作教唆他人。

唔使估,係警方屈定係唔屈,只要林傻健身邊無黃絲飯聞舉旗支持,十成十都係政據確鑿,報假案

如果釘書健嘅大話都有人信, 信佢嘅人一定係白痴

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 01:35 PM 發表

就算法官都可能判錯 , 俾人釘都自己釘邊分得到 ,
況且佢釘自己唔痛咩 , 邊有人肯咁大犧牲又開記招去屈內地強力部門 ?
女人生仔又夠痛啦,點解仲有女人唔怕痛肯去生? 
人嘅意志唔會因為痛楚而有所改變,樓主你都系7小D啦。

樓主你羅有行咩?

引用:
原帖由 東方含情的駱駝 於 2019-1-11 10:36 AM 發表
放咗佢啦!呢啲廢人放左都揾唔到食死梗,個倉留返比有需要嘅人,條友衰過白粉友
呢様放心,老爺喺度守尾門

警察都有手槍。強力部門應該有釘槍。 點解得部好細力的釘書機仔。 打落打脾都入唔到肉。   肉酸左是呢到囉!

引用:
原帖由 manage 於 2019-1-11 01:36 PM 發表
白痴健呢鑊真係俾人笑成世,不如爆埋幕後班智障出嚟
聞屎黨應該有安家費俾肥豬健

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-1-11 09:44 AM 發表
工程師  被屈 7年 有辦大家睇

用萬分之一嘅冤案嚟推番警務署及律政司玖仟玖百玖拾玖件工作

如果李呃人拿信自已比人切出來個條野,話係比強力部門切嘅。我就信喇!!不如。。。。試下啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]