• 瀏覽: 23,282
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+6
樓主你係得嘅,真係白癡痴到一個點,仲要用埋分身嚟認同自已添

引用:
原帖由 2Ocean 於 2019-1-11 06:41 PM 發表
你睇下連最功利抽水林卓延都唔出面撐林子健,便知條釘書真係報假案
林卓廷都力撐林子健

【涉報假案】庭上播記招片 林卓廷形容事件為「林榮基翻版」
http://std.stheadline.com/instan ... 記招片+林卓廷形容事件為「林榮基翻版」

系囉,傻既都拉,呢啲野佢邊識,肯定有人教架啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
林子健明明係俾內地強力部門擄走毆打禁錮 ,
依家警方咁衰監硬屈林子健報假案 , 有冇搞錯 ?
明明林子健係受害者 , 點解要俾人告 ?
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
證據拎出來喇!得個講字有鬼用,我夠識講啦你強姦左個啊婆,係咪可以上門啦你?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-1-11 07:17 PM 發表

證據拎出來喇!得個講字有鬼用,我夠識講啦你強姦左個啊婆,係咪可以上門啦你?
疑欲交美斯簽名予劉霞惹禍
民主黨員稱旺角被擄 
強力部門大髀釘十架
https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20170812/20119169

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 09:35 AM 發表
咁仲成世界嘅 ? 咁警察殺完人再屈人自殺都得架啦 ? ...
樓主好似知內情喎,警察仲唔帶佢返差館?

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2019-1-11 07:29 PM 發表

疑欲交美斯簽名予劉霞惹禍
民主黨員稱旺角被擄 
強力部門大髀釘十架
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20170812/20119169
證據知唔知咩叫證據?呢個係新聞啊!小朋友連新聞同證據都分唔到,仲同人地講是非黑白,仲要係毒果,一睇就知係作既。警察有證有據查到佢報假案都唔信,你信十九毒果?

用下個腦諗下林子鍵有冇講大話,單案疑件重重,樓主自己唔分分析?
(1)佢話佢醒翻係西頁,佢第一件事唔係報警Call 白車,佢係自已截的士翻左屋企。(請問成為一個成年人,發生甘大件事,你第一件事唔係報警而翻屋企,請問合理嗎?)

(2)佢事後解釋話太攰(請問你有氣力截的士翻屋企,但做唔到打電話報警Call白車?就當你當時冇手機,以佢既智商會唔會要求途人報警或叫司機報警?)

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-11 10:02 AM 發表
如果林子健先生話俾外星人擄走又放番,我都重會信佢!
但佢係話俾「強力部門」擄走喎,重放佢返來?
我就真係唔信囉!
呢d都算啦 諗下人地捉舊垃圾反來把𠃊咩

應該直接將呢條釘書健非人道毀滅就啱啦!

無天理呀,茄哩啡都喺人,點解唔出糧重要棄用喎

引用:
你真係好鬼幼稚睇得毒果多

引用:
當法官儍咩犯文、燒壊腦送去張君澳做人肥

引用:

安心上路

引用:
比你做官啦好冇?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]