• 瀏覽: 18,943
  • 回覆: 4
+38
美日英毒果的狗奴才,被十四億中國人打敗後,跑來安全自由的香討亂吠一通,你跟真狗的行為太相似了!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-1-11 01:10 AM 發表

全世界都想生活過得好 就係而家過得好 為什麼改變 你講帝制嘅時候過得好 只係睇歷史 何況現在已經針對帝制最失敗原因 係一定要傳位畀兒子 而家係搵一個有能力嘅人接班 成功機會大大提高 仲有乜嘢因素要改變 只有想唔好嘅人先會諗住改變 ...
師兄,你跟依班美日英毒果請來的狗奴打手講道理?唒氣啦!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-1-11 01:23 AM 發表

以前錯誤無得改,但應該有措施去預防錯誤再次發生。

我之前都講左:
正如你畀賊爆過格,都會要求自己加強防盜,
點會因為間屋執番好,就只講唔鎖門就可以方便屋企人出入呢啲廢話。

你而家講西方點唔好,咪正正就係見人地裝門鎖導致出入唔方便,所以就唔裝門鎖。

最後,唔該唔好再將啲無關係的事夾硬扯上關係好不好?
正如有本事的人治國,唔代表大家就會生活得好,
大陸有「毛太祖澤東皇帝」,西方有希特拉,佢地都 ...
Y咩就係賊囉!日防夜防,家賊難防!吃中華民族奶,長大了幫外人傷害養你的國人!豬狗都不如!講咩都係吠!

引用:
原帖由 Chavez_Nysm 於 2019-1-11 07:48 AM 發表
樓主有無納過稅?係咪攞緊綜援啫?
佢有狗糧!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-1-12 12:32 AM 發表

其實你係咪冇嘢講啫 講真而家嘅共產黨 你成日講番五六十年前做錯事嘅共產黨 淨係諗住五六十年前嘅嘢你已經非常失敗 即係你都認同 最近呢二三十年嘅共產黨做得非常好 既然做得非常好 做乜要用制度呢制衡佢 就只會更相信佢 畀多啲權力佢 做得咁好 ...
師兄,歷史係一面鏡子,把小妖照出來.五,六十年前中共管治有失誤,經濟國力差,美帝又建交又售武又合作.近二,三十年中共改革開放,經濟國力飛升,美帝怕了,想起前總統的預言:中國是一頭沉睡的獅子,一醒來世界為之振感.現在又策反又黃色革命又打壓中與和華為,又發動貿易戰等等.香討依幾個走狗打手,97之前有冇?冇!97之後初期有冇?冇!係近幾年先出現,好明顯係美帝通過毒果出狗糧請的,佢地用盡惡毒語言攻擊中共和中華民族,真係連狗都不如!23條一立法,佢地立刻係香港消失……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]