註冊 登入

挪威考慮加入抵制華為陣營,排除在 5G 設備供應商名單外

本主題由 socialwong 於 2019-1-11 09:31 AM 移動
華為及一眾打手已綁架中國政府及中國人民,所以習大大欲除華為而後快!

回覆 引用 TOP

精選樓盤
香港是否也應該考慮加入抵制漢奸盜賊華為陣營?支持用返阿爾卡特諾基亞或三星5G網絡?

最好啦,呢啲垃圾,到有其他國家用5G而呢啲所謂先進國家冇,地位即刻變第三世界。
5G商業用途非常巨大同敏感,收集數據作日後進修係好重要,反而華為要小心處理,高度嚴禁重要資料洩漏。
咪以為抵制華為可以為所欲為。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 12:57 AM 發表

華為專利不獲認同
甚么不获认同?国际专利,ITU5G标准

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Uhu123 於 2019-1-11 04:44 AM 發表

边條茂里話俾你知?
通晒天啦,連倒屎陪嬸都知

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-1-11 05:12 AM 發表

香港是否也應該考慮加入抵制漢奸盜賊華為陣營?支持用返阿爾卡特諾基亞或三星5G網絡?
華為才是最大漢奸,用綠屏次貨行騙國民,入面用晒外國既次貨行騙國民

回覆 引用 TOP

其實啲人知唔知5G係一種標準 只要你行依個標準都要比專利費華為 就好似依家比高通專利一樣
除非你唔行5G自製一套標準 者係美國佬個5Ge咁

回覆 引用 TOP

對華為稍為不利,尚未證實或'傳'的消息,
香土内反中的美奴已經當真。

引用:
原帖由 股貴勝 於 2019-1-11 03:27 AM 發表

香港有無地位,關我乜嘢事?
最緊要自己有錢
到有錢果時,就會緊張香港前途

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 10:38 PM 發表

根據《路透社》報導,抵制中國華為加入 5G 基礎建設的聲浪越來越大,繼美國、日韓、加拿大、澳洲之後,歐洲的反華為陣營可能再加入一個新成員。日前北歐國家挪威的司法部長表示,正在考慮是否排除中國華為的 5G 設備。

報導指出,目前挪威的國有電信營運商 Telenor,以及競爭對手 Teli...
http://img.technews.tw/wp-content/uploads/2018/03 ...
香讨就黎变台讨可能...可能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tse06955253 於 2019-1-11 06:41 AM 發表

對華為稍為不利,尚未證實或'傳'的消息,
香土内反中的美奴已經當真。
反華為,不代表反中

引用:
原帖由 輪皇 於 2019-1-10 10:45 PM 發表

挪威考慮加入抵制華為陣營,未落實ga.
呢d 野來消息可以不理會!  貨物最重要實用好用   !誰買誰不買誰在乎?  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 12:56 AM 發表

既然用唔用華為同漢奸無關,你應該x班維穩狗啦。
全程都係一个新一星会员 好想快变V l P?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 11:59 PM 發表

華為唔係好x勁既咩,做乜用左諾基亞?

咁x勁都唔用,證明大陸根本沒有把國民放在第一位,為了外國臭錢犧牲國民,係咪?
華為同諾基亞合作咁諾基亞就變成華為代理人,咁唔用華為嘅國家要快咪改用代理人囉!結果都係用華為機站。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 10:43 PM 發表

講咁多都無用,全部未落實,最終一腳踢開華為
咁以孝子屍維,講咁多託咩,挪威都係考慮,全部未落實架,最終9吹唔得。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。