• 瀏覽: 14,574
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+7
只做一路一帶有排做

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 03:07 AM 發表

華為打劫友商技術,抹黑友商,用假數據行騙用家,用次貨爛屏行騙用家,
支咩持呀,等執啦
你呢段真正係抺黑。

記得一定要堅持到底,繼續龜速5G。

華為最近係歐洲加重宣傳攻勢...
不過講真在我朋友圈中都應該冇人用華為

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 10:38 PM 發表
根據《路透社》報導,抵制中國華為加入 5G 基礎建設的聲浪越來越大,繼美國、日韓、加拿大、澳洲之後,歐洲的反華為陣營可能再加入一個新成員。日前北歐國家挪威的司法部長表示,正在考慮是否排除中國華為的 5G 設備。

報導指出,目前挪威的國有電信營運商 Telenor,以及競爭對手 Teli...

http://img.technews.tw/wp-content/uploads/2018/03 ...
哈哈哈!

本身都冇錢梗係話唔用華為啦。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 10:43 PM 發表

講咁多都無用,全部未落實,最終一腳踢開華為
哈哈哈!笑死咗!

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 03:07 AM 發表

華為打劫友商技術,抹黑友商,用假數據行騙用家,用次貨爛屏行騙用家,
支咩持呀,等執啦
不要轉移話題,證據呢?

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 03:14 AM 發表

香港電訊商5G近乎用晒華為,而華為在外國近乎全部被封殺,即係日後香港會同西方國家關係脫節,嚴重影響香港國際地位
你怕被影響就去西方國家囉!好行不送!

為出廢帖踩華為,完全唔理會事實真相。

慳啲啦!呢啲落後國家,自量下,就算要竊取資料,你有乜比人窮先得架!

呢度啲管理員真係柒到,變晒質嘅論,成日容忍係道開箭。

好似英國咁就搞笑

D死鬼拒絕進步早D死啦 !

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-11 01:47 AM 發表
呢個世界唔係平就大曬
同意!最緊要都係要密食當三番,好快又領一袋X糧。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]