• 瀏覽: 32,716
  • 回覆: 10
+15
所以唔用5G都冇問題嘅,以前用飛鴿傳書D人都可以生存做生意
反中L記住唔好用

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-1-10 10:49 PM 發表

好多人提到5G 就聯想手提電話,其實5G 用途廣泛,吾識嘅人就梗係話奧運無關係啦,用3G 都仲得,得啖笑。
奧會場館入面可以用Walkie Talkie呢類高科技產品

引用:
原帖由 殘廁硬硬的蛇 於 2019-1-10 11:37 PM 發表

宇宙仔係咪又係你?
成日入華為版搞事嗰個
睇啲語氣好似係你噃🤦🏿‍♂️
乳罩仔?個名好低能

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-10 11:46 PM 發表

正統中華文字你都吾識寫!!
寫埋哂的殘廢字!!
你有乜資格話人洋雙·!!!
共產主義係我地傳統中國文化嗎???馬黑屍係中國人???列寧係中國人???認賊作父!!!所以話北方帝國人不知羞恥!!真係天下無敵!!! ...
正統中華文字?
但係我唔明乜嘢叫做「洋雙」,係咪你寫錯字呀?抑或你寫殘廢字?

引用:
原帖由 zamora 於 2019-1-11 06:06 AM 發表
5眼聯盟你哋咪唔好用華為, 好好坐等又貴又冇"安全風險"嘅美式5G囉....不過可能要等多兩年喎......
慢活
大把時間,等多3,5,7年都冇所謂

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 01:59 PM 發表

大6仔:
我真懷疑你的智商及教育!!
你都知我寫錯,洋奴,錯寫洋雙!!
寫錯有問題嗎???
共剷,將統傳中華文字搞到殘廢,就係漢奸,走狗!!要全球華人,將共產,共剷!!共產不可代表中華民族!!
信洋奴之共產主義,就係毀滅中華文化!!! ...
鄉下仔啱啱游水落嚟,唔識字就謙虛D
我唔介意教洋奴學中華文字嘅,有教無類吖嘛

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 04:08 PM 發表

自卑的反面係自大!!
自己係甘,以為人地都係甘!!
你從大6落黎香港夠七年未,夠七年先可拎特區護照架!!
北方帝國人!!!!
真係唔好意思,踢爆咗你唔識字,淨係識殘廢字,不過都正常嘅,喺鄉下日日餵豬執豬屎,冇受教育機會,嚟到香港就將勤補拙喇,以後有乜嘢字唔識就請教一下老師

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 07:48 PM 發表

多謝你用我地香港本土傳統中華文字,非大6之殘廢字!!
I REALLY APPRECIATE,  YOU USING TRADITIONAL CHINESE BUT NOT BIG SIX HANDICAPPED CHINESE
甘米好羅,溶入香港本土大家庭
RHANK YOU!! ...
呢D係咪叫做英文?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 07:48 PM 發表

多謝你用我地香港本土傳統中華文字,非大6之殘廢字!!
I REALLY APPRECIATE,  YOU USING TRADITIONAL CHINESE BUT NOT BIG SIX HANDICAPPED CHINESE
甘米好羅,溶入香港本土大家庭
RHANK YOU!! ...
都唔知你噏乜春?又錯字又殘廢字,大家好難溝通

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 07:39 PM 發表

香港真係吾岩你住!!!
盡快北上番回你既北方帝國喇!!
雜豬等緊你架!!
哈哈!!
BIG SIX PERSON!!!
你以前喺鄉下餵豬一定好開心,宜家仲成日想返上去

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 08:57 PM 發表

各位北方帝國人:

落到香港,你地口中之"傷講",無得講帝國大6話,又無得寫殘廢字!!但要忍受本土之中國傳統繁體字(香港法定文字)又要忍受本土廣東話(香港法定語言)!!
辛苦哂喇!!!
忍吾到就滾回北方帝國喇!!!PK!!! ...
鄉下仔啱啱游水落嚟香港,我就講多一次
1997年7月1日開始香港已經回歸中華人民共和國,香港已經喺赤共統治下21年,喺香港特別行政區生活,用中華人民共和國嘅東江水,豬肉,牛肉,雞,菜,等於奶共
忍受唔到殘酷嘅事實就快D移民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]