• 瀏覽: 32,518
  • 回覆: 8
+15
引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
是的。以前用傳真機也可以做到全球生意。 但係今時今日嘅世界你認為可以嗎? 天才!

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!
人哋用緊1000m寬頻, 先至可以參與嘅遊戲. 你用14.4 K modem. 連 參與遊戲嘅資格都冇 ,  如何有競爭力?天才!

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:06 PM 發表

而家日本用緊4G呀,還講14.4K?天才
比例呀,天才。

引用:
原帖由 殘廁硬硬的蛇 於 2019-1-10 10:14 PM 發表

真係死晒,因為3g設備已經冇人生產
要維修系統隨時貴過5g
你冇發現啲出面啲台全部都會提及
你手機係3g嘅話會用唔到佢地嘅上網服務咩
有啲天才仲以為傳真機可以生存得到

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:17 PM 發表

留意番上文下理先啦,有人說辦奧運一定要建5G,難道4G辦不到奧運咩?天才
第一屆奧運會希臘都係冇電話, 冇4g 3G 2G, 電傳真機都冇, 都可以辦到。
估唔到個天才仲可以死雞撐飯蓋。 果然係天才中的天才。 天才好嘢。 你啱曬。 一於聽日買部14.4 modem上網。 聽下接駁上網嘅聲音回憶一下!

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:43 PM 發表

請教天才,辦出年東京奧運是否要5G?
用現有技術4G, 4.5G能不能辦?
洗咁多錢搞一個奧運, 都係要向世界展示實力。 如果你咁嘅天才應為2022年日本仍會用4 g 來搞奧運。咁我真係佩服你嘅智慧!

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:55 PM 發表

2022年有日本奧運咩,天才,果然活在不同世界
咁都比天才睇到小弟打錯字, 果然是用開傳真機

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:57 PM 發表

你吾識米算啦
是的我唔識。 你識。 小弟失策俾你叉開話題

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 11:02 PM 發表

真君子,小弟配服
但說回正題,2020年日本奧運,吾通真係要建5G先成可算成功?
4.5G吾得咩,而且2018年世界盃一樣甘樣辦
你這個問題樓上有位師兄答得非常好, 你可以參考他的答案,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]