• 瀏覽: 32,510
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-10 09:23 PM 發表
美國唔用你係有道理嘅。又輕易洩漏國家機密了。
美國全地球殺人放火轟炸搶掠已不是機密了

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-1-10 09:44 PM 發表
傑青緊記唔好用,依家都要快快轉晒用數碼窿至得,否則,又係華為嘅系統,會被監控㗎!
佢個網真係越黎越唔掂

引用:
原帖由 ~singsing~ 於 2019-1-10 09:41 PM 發表
美國要僅記唔好用華為!
美國吾用華為,蘋果吾用高通,美國5G 及產品大落後。

希望低調D

真強💪

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:06 PM 發表

而家日本用緊4G呀,還講14.4K?天才
你真係揾嚟拗,首先你知唔知4G同5G嘅分別先?
當所有應用發展到使用5G嘅時候,4G就會阻礙一個地方嘅發展啦。
試問現在還有先進嘅地區用緊2G嗎?今天好多人都用緊智能電話嘅時候,你又會唔會話智能電話有乜用,你又係咪仲用緊嗰啲只可以語音通話同發短訊嘅電話呢?
還有,即使3G同4G都對現今嘅智能電話有著唔同嘅影響啦,好想問你仲會唔會認為用3G喺你個智能手機度係夠你用呢?當然,如果你唔係上網睇影片,相信都可以忍受下嘅。

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:17 PM 發表

有啲天才仲以為傳真機可以生存得到
世界是不斷進步,不進則退,老美想用武力反抗打壓!

但「核彈武器」,大家都有,無得鬥,無得玩!

華為努力,唔好比老尾睇死

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:17 PM 發表

有啲天才仲以為傳真機可以生存得到
傳真機用法都變左啦
可以efax手機,電腦傳去fax機

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:17 PM 發表

留意番上文下理先啦,有人說辦奧運一定要建5G,難道4G辦不到奧運咩?天才
你只認為5G單單用在手提電話 ?

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-10 09:23 PM 發表
美國唔用你係有道理嘅。又輕易洩漏國家機密了。
話人洩密但又揾唔到証據!

195Mbps 係4G 速度,根本談不上5G

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-1-10 09:53 PM 發表

你咁講又真係會令到果堆杰青好尷尬...會攪到佢地變得好柒咁....!
杰青真係多數用蘋果加數碼通嗰喎,今次瀨嘢了。

準備華為5G

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]