• 瀏覽: 32,508
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
呃like要快!

老美派員入華為名義上是監察,實際上係搗亂屈罰款,阿爺要監察這班監察員的犯罪行為。

幾多g有乜用。部手機支援唔到
你用佢睇片下載貴到hi

其實美國好多地方4G都未有。。。唔好以為紐約, 洛杉磯就係全美國嘅景況。

難怪美國要用盡力勁抹黑華為了

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-1-10 09:44 PM 發表
傑青緊記唔好用,依家都要快快轉晒用數碼窿至得,否則,又係華為嘅系統,會被監控㗎!
我用了廿多年SMC今年元旦也走頭了。

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!
人哋用緊1000m寬頻, 先至可以參與嘅遊戲. 你用14.4 K modem. 連 參與遊戲嘅資格都冇 ,  如何有競爭力?天才!

引用:
原帖由 win9876432 於 2019-1-10 09:15 PM 發表
近日,華為宣佈率先完成中國5G技術研發試驗第三階段5G核心網安全技術測試,意味著中國5G網絡發展進入到新的階段。同時,華為全球5G合同達到26個、並且與數十個合作夥伴展開5G測試。於此同時,美國運營商AT&T 5G試商用速率僅為195Mbps。

在全球合作夥伴中,華為與日本第一大運營商NTT Docomo的5G測試成果最為顯著,速率達到4.52Gbps,相比AT&T 5G網絡約195Mbps快了 ...
即係話5G已由華為定局,美澳紐等地唯有自研6G吧。

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:04 PM 發表

人哋用緊1000m寬頻, 先至可以參與嘅遊戲. 你用14.4 K modem. 連 參與遊戲嘅資格都冇 ,  如何有競爭力?天才!
而家日本用緊4G呀,還講14.4K?天才

快一萬倍都冇L用啦,咪又係內聯

195Mbps🤦🏿‍♂️
同而家4.5差唔多,係咪廢到咁
搞鬼之處印度3Gbps重快過佢😂
係差非洲如果非洲都快過佢就真係代表作👍

哦,咁第二時呢啲5G國家會有更大發展了,得5G得天下果然冇錯

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-1-10 10:05 PM 發表

即係話5G已由華為定局,美澳紐等地唯有自研6G吧。
小學未畢業先大學畢業可以嗎

引用:
原帖由 seaapex 於 2019-1-10 10:04 PM 發表

我用了廿多年SMC今年元旦也走頭了。
我都係

呢間野服務越來越垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]