• 瀏覽: 32,681
  • 回覆: 290
+15
期待5G的來臨!

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-10 09:23 PM 發表
美國唔用你係有道理嘅。又輕易洩漏國家機密了。
錂鏡計劃?

引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-1-10 10:03 PM 發表
其實美國好多地方4G都未有。。。唔好以為紐約, 洛杉磯就係全美國嘅景況。
美國所謂的4G plan就係香港最cheap果D 42M限速plan,一下子快咁多會唔慣!

引用:
原帖由 win9876432 於 2019-1-10 09:15 PM 發表
近日,華為宣佈率先完成中國5G技術研發試驗第三階段5G核心網安全技術測試,意味著中國5G網絡發展進入到新的階段。同時,華為全球5G合同達到26個、並且與數十個合作夥伴展開5G測試。於此同時,美國運營商AT&T 5G試商用速率僅為195Mbps。

在全球合作夥伴中,華為與日本第一大運營商NTT Docomo的5G測試成果最為顯著,速率達到4.52Gbps,相比AT&T 5G網絡約195Mbps快了 ...
好心唔好咁高調 好多傻仔仲朦查查,以為歐美仲係第一

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
用番而家4G , 4.5G技術辦奧運會吾得咩?
得 冇話唔得

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前用56K撥號上網,你宜家冇咗智能電話你應該都生活不受影響嘅,天才

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-10 09:39 PM 發表
喜聞樂見, 替中國人爭一口氣.
有呆灣心的港獨人氣炸了

引用:
原帖由 勇敢的心1213 於 2019-1-10 11:22 PM 發表

洋奴看不清現實,他們不知道美國有很多城市窮人太多睡在街邊路上,光天化日搶劫殺人偷東西.
正是,毒果都要 post 出嚟,這是真實的老尾

https://hk.news.appledaily.com/i ... e/20180320/57970147

班廢青用唔用呢 ?

美國要用華為了。

日本想唔想喺奧運上使用5G?

4k超高清影像直播奧運爽唔爽?但日本已經測試緊8k直播奧運了。

做咁大場戲,最終華為5G都會係日本唯一嘅選擇。

引用:

今時今日嘅奧運唔係為運動而辦,而係為宣傳國力同賺錢。咁你話5G重唔重要?

你老美比人左一巴,右一巴,尾燈都見唔到

引用:
原帖由 kawainet 於 2019-1-10 10:18 PM 發表
相信美國好快會禁止供應晶片比華為作為交換5G核心技術及共享專利嘅籌碼
嘩,咁狼🐺死!

同強搶沒有分別!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]