• 瀏覽: 14,427
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:03 AM 發表
乜你又支持 天滅中共 啦咩?
轉得甘快嘅?
乜唔係話言論自由咩。
叫你去喊天滅中共,
不等於支持天滅中共。

連喊天滅中共都唔俾,好易抑鬱架。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:09 AM 發表 

你都幾矛盾喎?叫人去做一D自己都唔支持嘅野?

甘你咪會反對人地去做一D你支持嘅野囉!可唔可以示範下?
你地好鐘意引用某名人的話:
我雖不同意你的意見,但要俾你發言既咩。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:51 PM 發表
尊重不同意見係基本修養。
但鼓勵別人做一些連自己都反對的事情就是下賤。
你明明反對 “天滅中共”, 但就成日叫人 嗌“天滅中共”, 點解嘅? ...
依家嗎係尊重你發表天滅中共的意見囉。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 07:44 PM 發表
既然你反對, 點解你仲成日叫人嗌“天滅中共”甘自相矛盾?
有乜矛盾,我食齋,同朋友一齊食飯,我都叫佢地照叫肉食架。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 08:55 PM 發表
你食齋? 甘你有冇反對 食肉先?
我反對自己食肉,但不反對別人食肉。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 09:22 PM 發表
即係你唔反對 “天滅中共” 啦!
加多個字 —— 喊。

我不反對你日日企街喊天滅中共。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 12:09 AM 發表

既然你只係唔反對,你就唔好再主動叫人 嗌“天滅中共”啦,費事大家誤會你 想 “天滅中共”啦!
你證明左政府唔俾馬生入境對的,費事誤會政府都支持港毒。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-13 02:58 PM 發表

因為我唔係大陸人丫嘛,所以係大陸大把西人傳媒話我知

中共一定唔開刀,但老美就會開刀架
哦。
做人不要太CNN
你明點解的。

依家連你波士 —— 川普,都唔信西霉啦。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-13 03:43 PM 發表

但cnn 都比中共喉舌可信,侵侵講野我唔使信!我睇佢做乜
傳霉係要【絕對】可信,唔係要【比較】可信。
再講,我亦唔覺CNN比文公可信。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 07:35 PM 發表
又東拉西扯啦!

拿! 成個香討,得你 經常寫 “天滅中共” 呢四個字。
係人都只你故意 提醒大家要記得 “天滅中共”, 係咪啊! ...
話你未見過世面,

“天滅中共”四個字,已經掛遍世界各地。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]