• 瀏覽: 28,999
  • 回覆: 421
  • 追帖: 2
又玩誤導? 60至65有正常綜援,又何來問題?犯民最叻就係做大戲呃人!

引用:
原帖由 stephy_fans 於 2019-1-10 07:50 PM 發表
泛民真係禍港
泛民真係禍港 X 2

俾多一千你咪又係繼續執紙皮

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-10 07:28 PM 發表
全場只有泛民真心為60歲長者討公道!!

強烈要求公開讚成通過無恥法案的民建聯工聯會議員名單。

投票俾民建聯的長者不投票給泛民是長者界的一眾損失!!

李慧琼呢?去左邊? 平時次次都見你上電視第一時間來澄清架。今次唔見你既? 身有屎投左贊成票唔敢出現呀?

今次民建聯是反對剝奪60歲長者拎綜援提至65歲,仲話唔關佢地事。我想問你地民建聯冇帶個腦開會,定係冇帶隻眼開會?
騙子說預算案沒有留意呢項 ...
60 is not old, give the money to the real old people!
騙子? You are talking about yourself?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 09:45 AM 發表

一直都係架喎!依家你地先話唔係啫?點解呢?
咁點解六十歲冇長者兩蚊乘車優惠呀

將「老人」嘅年齡定義提高係大勢所趨
但正苦傻到一刀切(連禁煙都唔敢一刀切)
班耳猿又on 99贊成

要讓位時,就唔識乜嘢叫長者,而家就假惺惺。

要揾長毛、黃酼民、陳偉業⋯⋯昔日三雄重出江湖了

真係好笑,成班護住犬出黎吠,衰左咪認左佢囉,學埋晒689D衰野,搬咩龍門啫,轉移視線呀?唔好講其他野啦對,成熟D好唔好?

唔cut 長者福利點出糧俾已完啊,真卑鄙

民主黨之前投棄權票

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 09:45 AM 發表

一直都係架喎!依家你地先話唔係啫?點解呢?
60歲點解冇長者卡呀

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-10 07:28 PM 發表
全場只有泛民真心為60歲長者討公道!!

強烈要求公開讚成通過無恥法案的民建聯工聯會議員名單。

投票俾民建聯的長者不投票給泛民是長者界的一眾損失!!

李慧琼呢?去左邊? 平時次次都見你上電視第一時間來澄清架。今次唔見你既? 身有屎投左贊成票唔敢出現呀?

今次民建聯是反對剝奪60歲長者拎綜援提至65歲,仲話唔關佢地事。我想問你地民建聯冇帶個腦開會,定係冇帶隻眼開會?
騙子說預算案沒有留意呢項 ...
要呃人 首先要呃自己, 呢句說話 對 黃人黎講 簡直身體力行!

唔通好似班垃圾建制投完讚成票又話林鄭老屈佢地,成班賣港賊冇個好人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]