• 瀏覽: 6,545
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+4
中國啲高官呀、富商呀、最緊要爭氣,唔好一扑一碌趕去攞美加護照,又送曬啲仔女去讀書,自己攞嚟衰!俾人睇唔起!

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-12 04:08 PM 發表

所以波灡人又拉大陸人
老美細佬多,緊有其它人出嚟做啲嘢既,但加拿大佬唔敢再郁啦

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-1-10 06:31 PM 發表
講多無謂... 阿爺大量拘捕中國境內加拿大罪犯就是了... 拉晒D加拿大白人罪犯去勞改打藤, 送入所謂百萬集中營受靶吧...
唔止加狗,如孟小姐有事,美狗都照拉可也

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-12 07:09 PM 發表

咁咪係囉美帝盟友多,拉得幾多
有幾多個真係幫得手?拉完又可以點?改變唔到啲咩!如果老美唔係感覺天秤角度正在改變就唔會攪咁多嘢出嚟
以前咩國際組織都係佢話事佢說了算,而家唔係咯,咪退出囉

引用:
原帖由 daiichi 於 2019-1-10 06:47 PM 發表
西方執法單位使用暴力的例子

https://www.youtube.com/watch?v=NBmqEpVOaik
美狗正陷家橙

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-1-11 12:20 PM 發表
白人優越論看看馬克思便知道,十幾億中國人向這位白人叩頭模拜!
咪係, 連習帝都馬首是瞻啊!!!!!!

不過, 點解人地嘅好嘢唔學, 衰嘢就攬住, 做假神主牌
強迫13億人膜拜, 簽香油兼封自己做神之左右手?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 花寶多小強 於 2019-1-12 09:00 PM 發表

你係呆灣網特及法輪妖邪,你吾洗駁,路人皆知,所以你話吾係中國人,你係呆.灣.人!
我係外星人唔得既?

引用:
原帖由 醜陋傀儡 於 2019-1-12 08:16 PM 發表

咪係, 連習帝都馬首是瞻啊!!!!!!

不過, 點解人地嘅好嘢唔學, 衰嘢就攬住, 做假神主牌
強迫13億人膜拜, 簽香油兼封自己做神之左右手?
邊個唔膜拜就被自殺或永遠自動失蹤,清楚未!

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-1-12 10:22 PM 發表

我係外星人唔得既?
否認即係承認!呆灣人!

西人去到大陸又咪行大陸人優越論
唔通又西人優先呀
五十步笑百步笑9死
出篇咁嘅野打JJ為乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]