• 瀏覽: 46,941
  • 回覆: 327
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 woken 於 2019-1-10 09:06 AM 發表
做乜唔去文滙大公?毒果一定作故仔!
師兄所言甚是,堅決不是相信毒果文章。

殺人放火金腰帶
修橋舖路無屍骸

強烈要求警方賠償十億八億給受害人的精神損失

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-1-10 08:45 AM 發表

這么多人也沒錯,只是他錯
好明顯是他本身有問題
你係咪食屎食上腦呀?
咁多人屎又唔見你屎?

如果自己係啱的,為何影相好似影啲老雞咁,又黑又照背脊,,,

引用:
原帖由 開利冷氣機. 於 2019-1-10 09:13 AM 發表
呢條友都唔方好野,都係麻煩友。
咁得意嘅,屈完人,仲要話人麻煩,乜野思維呀?我國培訓出黎嘅人財真係有返咁上下,定係家陣好難搵食,乜都鳩吹下駁返一角幾元去買營養快線

報應

E個仆街黎架啦,得閒又隊人,得閒又隊人,正一屎忽鬼,抵俾人玩下

咁鐘意 舉報人的麻煩友

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-1-10 08:42 AM 發表
【本報訊】一名工程師四個月前舉報一宗亂拋垃圾案,竟意外揭發自己「有案底」,他幾經追查發現原來是警方擺烏龍!七年前他就一宗寵物店內發生的普通襲擊案以證人身份上庭,最終被告罪成,惟有警員出錯,將事主身份由證人變成犯人,並記錄在刑事定罪紀錄內,令他無辜做了七年罪犯,其間申請出任政府工務工程師20次均落空。...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
主要係要調查誰人出錯和負責, 對該負責既人罰重D, 例如要賠錢或即炒, 呢D野唔係講笑, 唔罰大D, 紛紛鐘下次到您或我

惡有惡報、可能是上天懲罰佢

引用:
原帖由 woken 於 2019-1-10 09:06 AM 發表
做乜唔去文滙大公?毒果一定作故仔!
你終於覺醒了

個警員發緊夢? 

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2019-1-10 09:38 AM 發表
如果自己係啱的,為何影相好似影啲老雞咁,又黑又照背脊,,,
“警方得悉事主的投訴後已經立刻了解事件,更正有關刑事紀錄並且通知事主”
警方都證實搞錯咗,仲喺度盲撐劣警

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-1-10 08:45 AM 發表

這么多人也沒錯,只是他錯
好明顯是他本身有問題
呢啲就係正宗“屎忽鬼”唔俾人爆菊唔安樂,祝你好快俾呢類“盡責”嘅警員幫你遇上比事主更差嘅體驗。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]