• 瀏覽: 7,244
  • 回覆: 93
香港太多走狗!

崇洋到忘記自己國家

令清朝步向滅亡嘅唔係崇洋媚外嘅漢奸,而係不知天高地厚嘅義和團

引用:
原帖由 又黃又臭膿之隊 於 2019-1-10 12:10 PM 發表

師兄你錯了!香港特別行政區特首,乃是由極具廣泛代表性的選委選出。
小洋奴話佢地冇份選嘛

所以成日都奇怪,點解有班友日日衝出來話佢自己鍾意做美狗

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-10 04:21 PM 發表

咁多年人地唔搞你?而家拍埋片話厲害了 我的國個陣你唔覺得醜?自取其辱
美國佬玩咗個總統 鍾意而家呢個玩法 明唔明白 唔係點解咁多年唔搞 係方法唔同 點樣打法中國從來冇怕過 經常到港貿易戰係兩敗俱傷 睇下邊個捱得 漢姦受唔到苦怨自己國家 根本唔需要理佢感受 要清楚打貿易戰 係兩敗俱傷 挑起啲場貿易戰嘅係美國 不能逃避 更加唔可以怕 如果唔係美國繼續欺負你 打過之後 知道大家都會傷 佢就唔敢亂嚟

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-10 10:46 AM 發表
洋人沒給市民選港督的權利, 洋奴狗仍然搖頭擺尾。
但對華人沒給選特首的權利就齜牙咧嘴,洋奴走狗真雙重標準!
英國本土既同胞已經俾最好既港督俾我地
其中Sir Henry Pottinger砵甸乍爵士代表我地大英帝國簽訂南京條約,從而收回被清狗長期佔據的英屬海外領土並成為第一任港督

引用:
原帖由 我叫劉晶 於 2019-1-10 12:57 發表
這篇文章無乜意義。第一:難到指出國內既禍根就係錯? 中國點解今時今日科技上仲係咁依賴老美?就係有你呢堆9唔撘8既人係度一味話中國科技好強大,中國經濟好強大,延申出黎既問題就係自大,變左井㡳之蛙。
科技係某程度上就係咁樣導致咁多年都係無去研發,一直依賴別國。一直話自己幾強大,實際國內有錢既人只係一小數部分人口佔領大部分人財產。香港指出長期打貿易戰中國內會輸得比較嚴重,呢個係千真萬確,因大陸仲 ...
1 指出國內既禍根唔係錯,但唔係禍根當禍根嚟做打壓嘅藉口就錯
2 有邊個國家唔依賴別國?美國唔買Made in China得唔得?
3 打貿易戰係雙輸,順繼錢銀嘅話的確係中國會輸一截。但唔係乜都單計錢就能定優劣。
4 明明係美國好大喜功,只要喺軍費削一半貿赤嘅問題就唔再係問題。

最後,中國嘅崛起唔係巧取豪奪唔靠威迫唔靠打仗,
相比西歐崛起嘅血腥手段,中國其實係過份善良。
但某啲會寫會讀中文嘅人卻死撐西歐嗰套,
硬抹黑中國嘅建樹,侮辱中國嘅發展,
啲西人就話衰啫,
呢啲賣國賊就更家賤格
——啲衰人都係為自己嘅利益去踩抵人抬高自己;
呢啲賤人卻係踩抵自己人抬高啲衰人!你話賤唔賤?

有班犯氓搗亂香港,就知貿易戰無咁易傾得成

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-10 05:44 PM 發表

.....超.....你有病呀?中國拍片傳宣自己國家發展,進步關你美國佬九事呀?
每個國家都有自己建設發展藍圖,大綱,與你美國佬有乜關係?你美國佬
何尚唔係在搞緊......美國優先,美國佬自己不求進步,驚中國超越,威脅
到佢一哥地位吧!驚被別國超越咪自己加油咯,點解要威脅別國不能進步! ...
唔撚駛理呢 D 人!唔拍片宣傳, D 漢奸一樣可以話你封閉唔開放,乜都喺佢哋講晒!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]