• 瀏覽: 6,234
  • 回覆: 118
+18
捐款!捐款!

公墓員又叫民屎黨搞689

繼續天下為「供」,捐錢喇,傻仔

籌款第一

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-1-9 08:03 PM 發表
律政司在沒外聘法律意見情況下,宣布不檢控涉UGL事件的前特首梁振英,引起外界爭議。民主派將於本周五(11日) 於終審法院發起「追究梁振英、鄭若驊」集氣大會........

所謂「天下為公」,我看即是「天下為『供』」。

所謂「集氣大會」,我看即是「眾籌大會」。

情況猶如一個上市公司,接二連三宣布供股一樣。

新聞來源連結:
https://www.hk0 ...
好鬼悶呀!
佢哋老家都已經正式發出查無實據文件,自己用咗大半年叫老家大律師搵疑點又搵唔到。
成日講來講去都係嘓幾句,好似黑膠唱片斷線咁。真係畀佢哋煩死!

呢班全部都係契弟
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-1-9 08:03 PM 發表
律政司在沒外聘法律意見情況下,宣布不檢控涉UGL事件的前特首梁振英,引起外界爭議。民主派將於本周五(11日) 於終審法院發起「追究梁振英、鄭若驊」集氣大會........

所謂「天下為公」,我看即是「天下為『供』」。

所謂「集氣大會」,我看即是「眾籌大會」。

情況猶如一個上市公司,接二連三宣布供股一樣。

新聞來源連結:
https://www.hk0 ...

林子健被拋棄,極度悲哀!

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2019-1-9 08:12 PM 發表
死唔斷氣
繼續消費CY到下屆立法會選舉
你覺得三白眼仲識做乜??

天下為供咋?

引用:
原帖由 win888999 於 2019-1-9 09:47 PM 發表
每星期衆籌花式不同有圍供有出供有幫助出外國旅遊費有補助本地屍髮覆核費.....唔怪之得倒瀉屎都要去報警告狀啦....所以以前的老人家話最發兩屍 第一栗屍,第二醫屍 ...
今次會否又搞下晚宴賣下酒?!

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-1-9 08:19 PM 發表
集錢定集氣
集體放屁!

我係689就出律師信告晒班諗樣,再申請禁制令封佢地口。

引用:
原帖由 lam_km 於 2019-1-9 10:11 PM 發表
林子健被拋棄,極度悲哀!
仲有呢件!

班乞兒又有機會籌旗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]