• 瀏覽: 4,364
  • 回覆: 58
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-10 10:14 AM 發表

你說謊話,只有用漫遊服務就行。
你講大話!

我大陸公司用中國電信寬頻一樣上到。

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-1-9 10:56 PM 發表

樓主就係驚唔夠人爭囉!
滾回內地讀書!!

廢人廢語,廢青廢物

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2019-1-9 07:52 PM 發表
好多香港新界學生,其實住大陸,而學校有部份功課,係要求網上交功課,以測試他們使用電腦的能力,或記錄交功課時間。

但大陸鎖網,連上學校網的自由都無,有的學生為了交功課,就鋌而走險,嘗試翻牆!

不過,好快就會俾公安上門拉人!

為了守法,香港的大陸學生,應立即退學,返大陸讀書! ...
咁耍殺好多間學校了!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2019-1-10 01:02 PM 發表

人地拍條片幾百m, 拍兩三條已經一G, 你叫學生仔次次俾百幾蚊買咭?
大陸人就係七!
香港上台卡係無限上網的,一個月幾百元月費,現在大陸學生都用iPhone X,還在乎幾百元一個月,唔知就多D出去行下,唔好只係屋企看飛機文打飛機,我諗你深圳都未返過

又無常識,
又未食藥
樓主唔死無用

中港學生應該返大陸讀書, 用行動支持大陸教育

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2019-1-10 01:02 PM 發表

人地拍條片幾百m, 拍兩三條已經一G, 你叫學生仔次次俾百幾蚊買咭?
大陸人就係七!
還有我也想自己係大陸出世,我也想七,我老婆弟弟個女剛剛大學畢業就結婚,現在兩公婆住2000尺屋一人一部車,還剛剛生了小寶寶,我在香港出世,做了幾十年人才夠錢買間500尺樓,去下亞洲旅遊,他們25歲已經差不多歐洲全去了,我岳父岳母袓屋收地,賠償2個1200尺單位,還有現金,雖然新疆樓價沒有大城市高,賠償一共也有1千幾萬,深圳我朋友在崗廈村民,拆了他一棟城中村樓,賠償了10個市中心單位,百幾元在大陸人心中晤係錢,好似你呢D柒頭係屋企打飛機

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]