• 瀏覽: 60,863
  • 回覆: 4
  • 追帖: 4
機器吐錢 係機器嘅錯 收錯錢唔吐機器要否坐監?
金沙最多都係攞番d錢咪算,我係客不應受這對待
新加坡鬼國

引用:
原帖由 hksinga 於 2019-1-9 11:25 PM 發表

港燦都不看新聞內容﹐連什麼機器和犯案過程都搞不清楚﹐只會白痴的說賭客嬴錢時賭場就說機器壞。

38歲的被告何曼玉,2014年在金沙賭場(圖)發現機器故障,可讓其會員卡獲取無限可作為賭本的積分,其後找來兩名友人幫忙,於7日內狂「碌」積分兼狂賭至筋疲力竭才收手,成功大撈一筆,但終被判不誠實佔有他人財物及轉移贓款等罪成。 ...
最叻你啦大陸厘 馬會賭波試過計錯數賠錢比客 咁應拉曬佢地啦!你部機壞你咪整囉、樓上話中一千萬話壞機唔賠比人 係咪要拉賭王先?

引用:
原帖由 hksinga 於 2019-1-9 11:41 PM 發表

港燦分得清楚犯案過程才學人說話啦。
大陸厘 ,賭場壞機吖 唔係出千吖,人地來賭錢唔係輸錢就贏錢啦!點L知部機壞乜?幫助佢整L埋好唔好?

引用:
原帖由 hksinga 於 2019-1-9 11:51 PM 發表

港燦都不看新聞內容﹐連什麼機器和犯案過程都搞不清楚﹐只會白痴的說賭客嬴錢時賭場就說機器壞。

38歲的被告何曼玉,2014年在金沙賭場(圖)發現機器故障,可讓其會員卡獲取無限可作為賭本的積分,其後找來兩名友人幫忙,於7日內狂「碌」積分兼狂賭至筋疲力竭才收手,成功大撈一筆,但終被判不誠實佔有他人財物及轉移贓款等罪成。 ...
你條陸厘就機器故障啦, 不㫁 Copy and paste

引用:
原帖由 小勇~ 於 2019-1-9 11:36 PM 發表
垃圾賭場+垃圾法官,擺明係老屈
對等賭搏應該50:50
賭場唔老屈 燈油火蠟 舖租 人工 裝修點來?仲要交稅!
儍仔先去賭場

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]