• 瀏覽: 60,835
  • 回覆: 320
  • 追帖: 4
趁機器壞取錢當然屬盜竊

引用:
原帖由 錢太多4 於 2019-1-9 07:26 PM 發表
新移民
香港出生的香港人剛移民的吧?

引用:
原帖由 kwk888 於 2019-1-10 02:06 AM 發表
趁機器壞取錢當然屬盜竊
這單差佬有冇拉錯人呢?

休班男警涉嫌於2017年7月在櫃員機提款後,將遺留另一部櫃員機的8000港元順手牽羊,被控一項盜竊罪,他否認控罪。案件今(4日)於九龍城法院續審,控辯雙方今完成結案陳詞,案件現押後1月22日裁決,期間被告准以原有條件保釋。

38歲被告劉元明早前供稱,當晚在櫃員機提款後離開,但聽到背後傳來「嘟嘟」聲,以為自己忘了拿錢,又誤以為涉案櫃員機是自己剛剛提款的一部,因此才拿走涉案款項。

搵埋兩個FRD用bug狂刷分賭有曬意圖喇,重扮無知。

賭場向來輸打贏要

引用:
原帖由 南洋閒人 於 2019-1-10 12:19 AM 發表

咁講香港9成9都係,包括閣下你依家未就係內鬥緊自己人囖!話自己蝗同垃圾人種真可憐!
我係香港圍村人 除左圍村人全部都係蝗蟲
我贊成你嘅講法早落香港蝗鍾意鬥遲落嘅蝗
鬥完就當自己唔係蝗蟲

故障大曬咩,你老母生你咪又係因為故障… 根本賭場騙局

部機有故障為何沒有停機任它操作?好大問題…?
賭場壞機點解照操作?害死人!

新加坡只係一個名義上的民主地方,其實獨裁垃圾。只有藍屍五毛怪魔先話佢好!

一個低能小國,如小醜般遊走各大國之間,左搖右擺,內心既自大又自俾,反中先鋒新加坡,無必要都不會去。

貪心之過!

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2019-1-9 07:23 PM 發表
https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2019/1/1547030762_7l-1280w.jpg

看到機器「吐錢」便逕自拿取,算否偷竊,又算否不誠實?一名香港女子,在新加坡賭場藉著機器故障,贏得87萬坡元(約502萬港元),最終被起訴兼需坐監21個月,她不服上訴被駁回,日前又入稟質疑法庭對何謂「不誠實」的標準,最終又碰了一鼻子灰,維持原判。

38 ...
民主同共產有何分別?
答案是無
是看後臺
即係是終都是一個字

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-1-9 07:37 PM 發表
嬴1000萬又話機故障唔賠,根本賭場就係輸打贏要
你重唔明呢

10賭9騙玩老虎機最蠢…負面新聞不少

發現機器故障,可讓其會員卡獲取無限可作為賭本的積分
<<<<<<
壞果部似乎唔係賭博機器,而係對換積分機器喎。
例如寫明$50 USD換1分,而發現$50 USD可以換100分。
咁第一次就意外啫,7日隊住同一部機做野重唔係不誠實?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]