• 瀏覽: 986
  • 回覆: 12
+4
民主黨成員林子健前年報稱被人擄走,並將釘書釘打在他大腿上,被懷疑是自導自演,被控一項「明知地向警務人員虛報有人犯罪」,在西九龍裁判法院續審,裁判官裁定表面證供成立。 法醫病理學專家賴世澤作供時說,分析後相信林子健肚皮和大腿上的傷痕由他自己造成,又表示林子健身上只有兩組傷痕,被擄走時應該有其他傷痕,醫...

我們都是林子健

我們都是魚柳包

新聞來源連結:

http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1437191-20190109.htm?spTabChangeable=0

今日有無拍枱 ? 

定D黎,冇事嘅,長毛夠表證成立啦 !

出於愛護香港之心,做出愚蠢行為,本直輕判,罰款五百,守行為六個月 !

唔係有口罩就認唔出

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-1-9 04:32 PM 發表
唔係有口罩就認唔出
子健骨格精奇,臉相特出,非常人也..
豈會只用口罩就能遮蔽其超人之氣泊...

黃傘運動既結果

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-1-9 05:14 PM 發表

子健骨格精奇,臉相特出,非常人也..
豈會只用口罩就能遮蔽其超人之氣泊...
犯民難認呃鳩人

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-1-9 05:25 PM 發表
呢班人去晒邊
個黨是叫雞黨。  你都知會去晒邊啦!

林子健係精神病人, 只識自殘唔會傷害其他人, 判佢定時食藥, 當庭釋放.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-1-9 05:43 PM 發表
林子健係精神病人, 只識自殘唔會傷害其他人, 判佢定時食藥, 當庭釋放.
有些同情佢

當一個人將自己的人生和前途完全括晒出去的時候 !
原來可以……加入民煮黨!

成班人 忽然個個都唔得閒...
引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-1-9 05:25 PM 發表

呢班人去晒邊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]