• 瀏覽: 19,824
  • 回覆: 75
  • 追帖: 2
+2
做雞呀。

……事後也很後悔,其實用靠賣身賺錢,憑藉著房產與投資,生活也能無虞…

dklm 咁當初唔做雞又邊有錢買房產同投資呀?
食藥啦,臭雞!

賣身有5層樓,有咩好後悔呀!我月薪8500也是人,心中的痛苦向誰說.......

引用:
原帖由 富加美 於 2019-1-9 03:12 PM 發表

做到西爛都未必有,d大陸雞頂爛市分分鐘的三幾萬一個月仲要識毒龍鑽。
咦好了解行情喎

陪睡?賣淫就賣淫啦!

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-9 06:44 PM 發表

咦好了解行情喎
是但捉只問下就知,個能個比十萬九千七咩?
大富豪如蕭明(棺材皇帝)個仔都跑去大陸搵食喇,平靚正幾舊水就有,里條女老實樣衰到無論,依靠賣身搵一層樓我都唔太信(紙扎就得),送我都唔柒小佢。個能個以為有西就可以做雞,點都有少少條件的。

5棟房產?15萬月薪?吹?
AACup點辣法

自食其力無問題

15萬新台幣對台灣來說是高薪了.......

不知所謂

引用:
原帖由 白雲2014 於 2019-1-9 01:05 PM 發表
香港辣模曾上游才25歲就擁有5棟房產,被戲稱為「5樓港女」,日前她坦言的確有靠「陪睡」賺取額外收入,事後也很後悔,認為其實可以不用靠「賣身」賺錢,憑藉著房產與投資,生活也能無虞,不過近日她到台灣旅遊順便拍寫真照,卻只帶了1千港幣(約台幣3900元),原來是因為她最近又有新的投資計畫。曾上游因熱愛演藝工作,放棄護士15萬高薪,轉行進演藝圈,雖然事業還在起步,卻在大陸、澳門等地擁有5棟房產,但她表示都 ...
力曾上游好名

引用:
原帖由 jeffcheng34567 於 2019-1-9 01:35 PM 發表

護士有15萬人工?
台幣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]