• 瀏覽: 5,129
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+2
最近有人發帖說f35甩漆嚴重,圖片中有起泡裂紋現象,更有冇link圖片轉貼,但最近有愛國人士貼外國link圖踢爆並非所想嚴重,

如果你生癬,應該一天比一天嚴重吧。

香討漢奸不斷唱好老美垃圾F35隱形戰機, 居心何在.

奸邪妖獸多,所以有識之士決心要打倒奸邪妖獸。

白痴無藥醫 二架F35 一架大病 一架初病 硬要說是同一架 你不如找剛出廠的做同一架 包靚正 低B痴能線弱兒

唔駛我地唱,本身已衰咗!

咁肥婆係容易被人笑Ga la

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-1-8 08:52 PM 發表
香討漢奸不斷唱好老美垃圾F35隱形戰機, 居心何在.
香討漢奸不斷唱衰殲-20隱形戰機, 居心何在?

引用:
原帖由 tam_n 於 2019-1-8 10:20 PM 發表
香討漢奸不斷唱衰殲-20隱形戰機, 居心何在?
論列舉哪一篇文唱衰J20

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 08:40 PM 發表
最近有人發帖說f35甩漆嚴重,圖片中有起泡裂紋現象,更有冇link圖片轉貼,但最近有愛國人士貼外國link圖踢爆並非所想嚴重,
9196419 9196420
西狗漢奸賣國賊當然不高興啦!

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-8 10:33 PM 發表

西狗漢奸賣國賊當然不高興啦!
你講咁耐即係冇啦, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你地誤導大陸民眾, 吹噓作假危險自己國家同人民, 真真正正係賣國賊同漢奸, 習總已下達指令唔應該再有呢D吹噓造假帖危害自己國家, 早日回頭吧!!

其實認為F35 強都好可以理解, 近代咁多次戰爭, 使用歐美系戰機國家都幾乎壓倒勝打敗俄系戰機.
而J20, J15/16都喺師承俄系, 唔敢樂觀都真係好正常, 呢啲喺客觀事實

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-9 12:07 AM 發表
其實認為F35 強都好可以理解, 近代咁多次戰爭, 使用歐美系戰機國家都幾乎壓倒勝打敗俄系戰機.
而J20, J15/16都喺師承俄系, 唔敢樂觀都真係好正常, 呢啲喺客觀事實 ...
過往都是美國欺侮小國,小國只有小量俄制戰機,而且防空體系薄弱,輸俾美國好合理,不能証明俄製戰機不及美製戰機。

除非美俄大戰一次才能下結論。

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-9 03:12 AM 發表

過往都是美國欺侮小國,小國只有小量俄制戰機,而且防空體系薄弱,輸俾美國好合理,不能証明俄製戰機不及美製戰機。

除非美俄大戰一次才能下結論。 ...
咁多場戰爭, 也有小國同小國, 或國力相等的國家對戰, 幾乎都喺一面倒使用歐美戰機的國家勝出, 以色列對其餘中東軍, 巴基斯坦對印度, 你可以話美國喺後面支持, 但俄國都一樣有咁做, 俄系戰鬥機喺近代戰爭幾乎就冇咩出色表現, 呢個喺事實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]