• 瀏覽: 5,098
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 08:40 PM 發表
最近有人發帖說f35甩漆嚴重,圖片中有起泡裂紋現象,更有冇link圖片轉貼,但最近有愛國人士貼外國link圖踢爆並非所想嚴重,
9196419 9196420
西狗漢奸賣國賊當然不高興啦!

quote]原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 11:15 PM 發表

你講咁耐即係冇啦, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你地誤導大陸民眾, 吹噓作假危險自己國家同人民, 真真正正係賣國賊同漢奸, 習總已下達指令唔應該再有呢D吹噓造假帖危害自己國家, 早日回頭吧!! ... [/quote]

你講咗等於冇講, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你哋班西狗漢奸賣國賊誤導世人, 例如吹噓F35可以炸毀三峽大壩. 希圖作假危害國家同世人嘅, 正正係呢d西狗賣國賊漢奸. 癲佬腫桶日日大放闕辭, 厚顔無恥, 擄人勒索, 形同強盜, 所作所為危害全球, 尾國養住班西狗賣國賊漢奸就日日獻媚, 奴顔侍主, 又貶低中國國民努力成果. 習總已下達指令唔應該再有呢D弄虛作假帖危害迷惑自己國民. F35甩油嚴重, 大大削弱隱身效果, 就應該公諸於世! 是其是, 非其非.

一衆西狗漢奸賣國賊, 回頭是岸!  他日秦城倉位為君留, 悔之已晚!

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-9 01:38 PM 發表

你講咩呀?f35可炸毀大壩係吹噓??從軍事角度係完全有可能喎=隱身潛入投彈
避重就輕, 顧左右而言他, 哀哉哀哉!

歷史告訴我們, 漢奸賣國賊, 都是至死不悟的! 可惜!

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-9 03:32 PM 發表

F/A-18E/F 服役時你有幾多歲?當年它被鬧得更慘喎........
你d隊友會咁答: F/A-18E/F 當年被鬧得有幾慘? 試舉例說明之.

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 09:36 PM 發表

你係咪白痴㗎, 愛中國同愛共產黨係兩回事, 隻隻西狗都以為反共產黨就可以賣國做漢奸, 當真辱沒祖先!

唔好忘記, 就算你移民入籍, 永遠都無資格做白皮豬, 就算以後打亂種, 都只可以係混種豬!

如果中美開戰, 你放心, 尾狗一定會棄你不顧, 等你自生自滅! ...
哈哈, 罵得精采!

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 11:36 PM 發表

假愛國者更令人可恨。
唔想俾人吊, 就咪做西狗! 人格都賣咗, 仲想學人講愛國? 收皮啦!

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-12 10:33 AM 發表

好驚驚呀,義和團。
清朝人晚晚嚟揾你? 弓起你, 時辰到!

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-12 09:51 PM 發表

講呢d, 但都一樣弓起你,到時會揾埋你,來揾你時就算你話係自己人,愛國人士你都係時辰到。
因為義和團是不分清紅皂白,當年不只殺洋人,所到之處見人就殺。 ...
是嗎? 屎片讀得太多了

係人都會時辰到, 分別係漢奸賣國賊遺臭萬年

你繼續邊做漢奸, 然後繼續催眠別人, 相信你愛國啦

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-13 06:30 PM 發表

算吧啦,你邊位呀?
就算你點所謂愛國,都無人會記得你。
民煮極樂世界, 西狗樂園, 快d去啦, 千祈唔好返轉頭, 安心上路

拍低晒, 到時實有人會記得你

https://news.discuss.com.hk/view ... 10&extra=page=1

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 12:20 PM 發表

你真愛國假愛國都好,一樣會比共產黨抄家,死得好慘。
既然你大放闕辭, 話'會比共產黨抄家, 死得好慘 ', 咁嘅地方, 你都唔走, 除非你係低能白痴啦!

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 02:43 PM 發表

我話你就算所謂愛國,你一樣會比人抄家。唔係抄我家。
何志平一個出名醫生學人去愛國幫共產黨做事一樣比人當棄卒,更何況你呢d低級打手。
又一白痴言論! 繼續做你嘅漢奸賣國賊啦!

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 03:23 PM 發表

你d言論都一樣咁白痴,不過你係咁回我,應該賺唔少啦,去你主子領功啦。
人皮西狗, 食狗糧食傻咗

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 03:23 PM 發表

你d言論都一樣咁白痴,不過你係咁回我,應該賺唔少啦,去你主子領功啦。
發蘿都掛住錢, 尾國正苦停擺餓死你未?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]