• 瀏覽: 5,150
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
+2
最近有人發帖說f35甩漆嚴重,圖片中有起泡裂紋現象,更有冇link圖片轉貼,但最近有愛國人士貼外國link圖踢爆並非所想嚴重,

引用:
原帖由 tam_n 於 2019-1-8 10:20 PM 發表
香討漢奸不斷唱衰殲-20隱形戰機, 居心何在?
論列舉哪一篇文唱衰J20

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-8 10:33 PM 發表

西狗漢奸賣國賊當然不高興啦!
你講咁耐即係冇啦, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你地誤導大陸民眾, 吹噓作假危險自己國家同人民, 真真正正係賣國賊同漢奸, 習總已下達指令唔應該再有呢D吹噓造假帖危害自己國家, 早日回頭吧!!

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-9 12:11 PM 發表
quote]原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 11:15 PM 發表 https://news.discuss.com.hk/images/common/back.gif

你講咁耐即係冇啦, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你地誤導大陸民眾, 吹噓作假危險自己國家同人民, 真真正正係賣國賊同漢奸, 習總已下達指令唔應該再有呢D吹噓造假帖危害自己國家, 早日回頭吧!! ... [/quot ...
你講咩呀?f35可炸毀大壩係吹噓??從軍事角度係完全有可能喎=隱身潛入投彈

引用:
原帖由 Simon好開心 於 2019-1-9 02:10 PM 發表

從軍事角度係完全有可能剛入內陸就俾人打低用來影相添
九唔搭八,所有進攻都有機會失敗或成功架啦,而家講緊係咪吹噓造假呀,話已成功登陸太陽仲整d cg圖咪造假咯,話一支東風21d可擊沉一艘十萬噸航母咪吹噓咯

引用:
原帖由 Simon好開心 於 2019-1-9 02:23 PM 發表

你自己夠九唔搭八老吹啦!都未入到去你吹條毛呀?你夠薑大我呀?你咁薑你自己試下開架 F35 去試下吖!
你講咩嘢呀?咩夠唔夠薑入去呀?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-10 03:48 PM 發表
真係笑而不語,中國軍方這樣封閉、透明度咁低的資訊發放,當然覺得無咩壞消息。換轉係中國媒體咁樣數 J-20,應該早就被封艇拉人。
哈哈哈, 唔係美國輿論呀, 係大陸網絡評論員天天唱衰, 佢地硬任務要打美軍, 根本冇一隻戰機係得嘅, 建議美國佬唔好再生產戰機, 生產中的要全面停止, 已服役的要銷毀, 將D錢用嚟購買大陸戰機, 又安全又可靠, 最緊要價錢平.
(以下戰機全部垃圾, )F15, F16 (彈座椅失靈或失效害死飛行員)
F/A18, (缺氧害死飛行員)
F22, (又貴又唔隠身, 維修費高昂, 冇電子頭盔, 雷達差)
F35, (甩漆, 飛一次要塗一次隱身物料, 輸油管有問題, 失事率高)
B1B, (引擎著火, 彈座椅失靈)
B2, (出現事故緊急降落)
EA18G, (座艙環境控制系統出現嚴重的故障, 凍傷飛行員)
T38教練機 , (一年就發生六次事故)
F117, 假隱形被擊落, (事實並非如此)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]