• 瀏覽: 5,093
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-12 08:05 AM 發表

唔想俾人吊, 就咪做西狗! 人格都賣咗, 仲想學人講愛國? 收皮啦!
好驚驚呀,義和團。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-12 10:33 AM 發表

好驚驚呀,義和團。
清朝人晚晚嚟揾你? 弓起你, 時辰到!

講呢d, 但都一樣弓起你,到時會揾埋你,來揾你時就算你話係自己人,愛國人士你都係時辰到。
因為義和團是不分清紅皂白,當年不只殺洋人,所到之處見人就殺。

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-12 09:18 PM 發表

清朝人晚晚嚟揾你? 弓起你, 時辰到!
講呢d, 但都一樣弓起你,到時會揾埋你,來揾你時就算你話係自己人,愛國人士你都係時辰到。
因為義和團是不分清紅皂白,當年不只殺洋人,所到之處見人就殺。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-12 09:51 PM 發表

因為義和團是不分清紅皂白,當年不只殺洋人,所到之處見人就殺。 ...
是嗎? 屎片讀得太多了

係人都會時辰到, 分別係漢奸賣國賊遺臭萬年

你繼續邊做漢奸, 然後繼續催眠別人, 相信你愛國啦

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-13 11:14 AM 發表

是嗎? 屎片讀得太多了

係人都會時辰到, 分別係漢奸賣國賊遺臭萬年

你繼續邊做漢奸, 然後繼續催眠別人, 相信你愛國啦
算吧啦,你邊位呀?
就算你點所謂愛國,都無人會記得你。

講事實的人都是沒居心的

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-13 06:30 PM 發表

算吧啦,你邊位呀?
就算你點所謂愛國,都無人會記得你。
民煮極樂世界, 西狗樂園, 快d去啦, 千祈唔好返轉頭, 安心上路

拍低晒, 到時實有人會記得你

https://news.discuss.com.hk/view ... 10&extra=page=1

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-14 12:15 PM 發表

民煮極樂世界, 西狗樂園, 快d去啦, 千祈唔好返轉頭, 安心上路

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27968010&extra=page=1 ...
你真愛國假愛國都好,一樣會比共產黨抄家,死得好慘。

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-14 12:15 PM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27968010&extra=page=1 ...
呢d西狗, 死不足惜

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 12:20 PM 發表

咁快d走啦西狗, 留係度賴死? 去嗰邊極樂民煮世界安樂死啦!

我走唔走我有得揀,唔關你事,就算我離開香港我都可以上香討。
你遲早都會比共黨抄家,死得不明不白。

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-1-14 12:27 PM 發表

咁快d走啦西狗, 留係度賴死? 去嗰邊極樂民煮世界安樂死啦!
你遲早都會比共黨抄家,死得不明不白。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 12:39 PM 發表

你,死得不明不白。
呢d咪西狗漢奸賣國賊囉, 講到自己國家有咁差得咁差, 但實際上呢? 係呢片天地成長讀書工作成家立業養育下一代, 講到外面嘅世界點好點好, 唔敢走就話有得揀, 唔關其他人事, 其實跟本就無資格走

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-14 12:20 PM 發表

既然你大放闕辭, 話'會比共產黨抄家, 死得好慘 ', 咁嘅地方, 你都唔走, 除非你係低能白痴啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]