• 瀏覽: 5,475
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 04:54 PM 發表

暴力救市都派左四萬億出去,你有少少知識,知道而家上面咩情況嗎?息口去到幾多?
咁now大陸息口幾多???
美國咁好經濟, 息口點解又唔加既???

知唔知29年前係點先?

香港game over.

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 05:01 PM 發表

民企係大陸重借到錢?美國無加息?你住火星?舊年加左幾次你知唔知?原來又係智將一名
點解借唔到???你有開大陸民企???

美國就爆咪叫停加息lor
美國舊年加少左次lor

08金融風暴之後,D西方評級機構仲有臉出黎獻世。

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 03:27 PM 發表

東方報導喎,無睇內容就咪學人回,來來去去得個二句,0.5係咁賺咩?
經濟當時事
毒粉已經做咗毒果契細佬,代替毒果做野

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-1-8 05:02 PM 發表
08金融風暴之後,D西方評級機構仲有臉出黎獻世。
美國大x把經濟學者(攞埋落背耳經濟獎)幫正苦做野la
美國d 經濟又好好咩

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 04:27 PM 發表

大陸pk,香港好,自古以來定律
吚? 偉論噃! 小弟願聞其詊。

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 04:44 PM 發表

幾十歲人重有人信共產黨個套?智將
信老美又點...
人地同共產黨打交道都唔同反中白痴啦,人地要官二代富二代都唔要反中白痴...

班白痴怨婦只有得運到,仲好大機會等到死果日

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-8 04:22 PM 發表

係d廢坑先唔知現時大陸經濟係點
不如你分析大陸經濟來看看

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-8 12:53 PM 發表
中美貿易摩擦及信貸需求放緩等不明朗因素,今年將繼續困擾中國經濟。三大國際信貸評級機構標普、惠譽及穆迪均預期,中國刺激經濟措施難擋增長放緩。其中,穆迪最為悲觀,預料今年及明年中國經濟的增速放緩至只有6%,為一九九○年以來最低增長率,又指其經濟決策失誤風險增加。

日日唱支爆
但年年都無支爆

新聞來源連結:
https://hk.finance.yahoo.com/news/中 ...
股災國就算人民食草都唔爆,因為股災國既人奴性如狗!

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-8 12:53 PM 發表
中美貿易摩擦及信貸需求放緩等不明朗因素,今年將繼續困擾中國經濟。三大國際信貸評級機構標普、惠譽及穆迪均預期,中國刺激經濟措施難擋增長放緩。其中,穆迪最為悲觀,預料今年及明年中國經濟的增速放緩至只有6%,為一九九○年以來最低增長率,又指其經濟決策失誤風險增加。
日日唱支爆
但年年都無支爆
新聞來源連結:
https://hk.finance.yahoo.com/news/中 ...
對中國是29年最弱...
但以增長率來計..
最弱既一年都強過美國29年來的任何一年...

尾國打 J 29 年最淫.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]