• 瀏覽: 9,903
  • 回覆: 137
+2
引用:
原帖由 jedickc 於 2019-1-8 10:55 AM 發表

真係,咁樣指鹿為馬都叫事實,仲有一大班人信,次次選舉都選呢班飯民,真的香港已死!
同感。若說香港淪亡,這才是原因。

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-1-8 10:55 AM 發表
樓主講嘅係反話,夠風趣.
香真係覺得樓主在說反話。因我還是接受不了原來有香港人反智如此。

香港真的淪亡了。

此post留言一面倒,想了解下樓主菊花情況

釘釘健想人地話佢儍,法庭就可以同情佢了罸服務令

林子健明明被外星人捉左,政府為左唔想人知既然屈佢自導自演?依個政府真係過份

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-1-8 03:31 PM 發表

香港居民係咩國籍?
大陸係唔容許一個人同時拿中國護照和香港特區護照的,你知道嗎?

引用:
原帖由 wSingsing 於 2019-1-8 10:07 AM 發表
近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
是非黑白不分的“智盲”有將來嗎?🤬

引用:
原帖由 wSingsing 於 2019-1-8 10:07 AM 發表
近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
林子健事件基本上已經肯定是他自編自導自演的一件事😫而你為何要把這件事和孟晚舟事件擺埋一齊呢😓如果你只是講孟睌舟護照事件的話可能仲有很多人 會幫助你😰但你講埋林子健事件的話只會令到人哋嘲笑你😱有陣時我想為何香港討論區有這麼多人表面是以黃絲為己任而發出問題🤔而所提出的問題基本上是幫助維穩員用來嘲笑侮辱黃絲的呢🤔其實樓主大人你會不會和之前的緋村劍心一樣其實只是想提出一些問題來令到人們和侮辱嘲笑黃絲的維穩員呢😱😱😱😱😱

香港淪亡,樓主滅族

樓主 中國香港唔啱你住 盡快移民喇

林釘釘,黃C都承認他做假,屈公安。林卓廷今次審冇出庭一次,就知道林釘釘是大話,林最低級調查員,可能是編導!

引用:
近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
樓主又想做亂世中的其中一個儍仔嗎?

睇到樓主呢d撲街,香港真係淪陷了,沒將來了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]