註冊 登入

[政治討論] 林子健被公安拐帶事件,孟晚舟假護照事件。。。香港正式淪亡了

飯民都好信

回覆 引用 TOP

精選樓盤
樓主是否釘子健本人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wSingsing 於 2019-1-8 10:07 AM 發表

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
有你這種生物,香港會有未來就好笑啦~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wSingsing 於 2019-1-8 10:07 AM 發表

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
香港因為有你呢啲人
所以有更多人平步青雲👍

回覆 引用 TOP

香港仲有多幾個樓主呢類外星人...香港想唔亡都難

回覆 引用 TOP

引用:

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
食藥啦,白痴仔!

回覆 引用 TOP

引用:

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
廢話連篇!

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

香港當然淪亡啦,咪就係因為好多好似樓主你呢類,唔L用腦既低智7頭囉!

回覆 引用 TOP

引用:

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
香港多傻仔i

ng1968

回覆 引用 TOP

咁多白痴仲信呢個低能釘書健D大話,他前言不對後語,真的lQ零蛋才會聴佢講!

回覆 引用 TOP

呢個係我2019年,發現在香討既最大嘅智障

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-8 10:44 發表

香港咁多儍仔信毒媒的報導, 點解都未淪亡?
因為

2016 J5 222知識財富全分途,開始令人離棄毒果!

亦令毒果極力支持的99妖視,2016年7月起,一沉不起!

2017 815 big big大日子
釘書健被捕
83無線新聞台 + 85無線財經台,雙雙改名再戰

加強反毒氣勢!

J2敢就十年 / 85無線財經台周年

521 / 820,兩台先後合家歡時段大提升!

99妖視,仲有毒果淫報,更加冇人睇!

全民愛國愛港,迎接923高鐵 / 1024港珠澳大橋通港!

反中淫力更少!

1969登月50周年
omega speedmaster professional與你見證

1979中國改革開放40周年
Rado與你回味

1999歐元20周年
omega co axial新世代

2009 samsung galaxy敢就十年
引用:
原帖由 半夜純情的腳指 於 2019-1-8 11:06 發表

其實今天D人看清楚了,唔好以為大話不停講就會變成事實,真是笑到我噴汁。唔好懶,睇多啲新聞先啦。
冇錯!

而家係2019

中國改革開放40周年!

東方日報成為銷量第一40周年!

仲係Samsung galaxy敢就十年!

仲邊有咁多蠢人!

1969登月50周年
omega speedmaster professional與你見證

Rado與你回味

1999歐元20周年

回覆 引用 TOP

引用:

近年飯民講出好多事實
證明香港已死
林子健被公安拐帶事件
孟晚舟假護照事件
香港有將來嗎?
坦白講吖....! 香港越嚟越多你呢啲事非不分既精神分裂者...又真係唔會有將來囉....!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caseiama 於 2019-1-8 13:14 發表

林子健上庭你有冇去聲援
2022北京冬奧絕世靚抽!

根本係釘書健同黨!

1969登月50周年

Rado與你回味

1999歐元20周年

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。