• 瀏覽: 3,284
  • 回覆: 53
+2
黃龍坑慘變洗衣場肉色內衣周地放網民下體扯火

引用:
原帖由 發夢王子 於 2019-1-8 08:45 AM 發表
黃龍坑郊遊徑是本港熱門的郊遊地點,附近的黃龍石澗更有「玻璃水」的美譽。但有網民發現,不時有行山人士到場洗衣煮食,儼如私人

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190108/photo/bkn-20190108073008198-0108_00822_001_fb.jpg?20190108084027

環保人士?

新聞來源連結:
https://hk.on.c ...
除晒bar裸泳:smile_o04

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-8 01:56 PM 發表

有睇無睇都係咁,咩都屈大陸人囉

點解港人道德越黎越敗壞就係不知自省,只會諉過於大陸同胞
無睇過係諉過於人嘅好理由

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-1-8 01:54 PM 發表

一定係喇佢哋專登過境香港拎d衫落嚟洗
哈!哈!師兄秒殺...師兄真係搞鬼!講到咁衰佢哋專登過境香港拎d衫落嚟洗咁出位!真係好好笑

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2019-1-8 02:00 PM 發表

淫民禍港
剛剛講完,又7出黎被人笑...

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2019-1-8 01:53 PM 發表
根本哩批人就係香港本土,網民大部分都唔知黃能坑係邊,有乜好扯火
知, 去過, 果度多係附近住d人, 果次去仲見南亞人
真係好多人, 都幾嘈

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-1-8 02:00 PM 發表

無睇過係諉過於人嘅好理由
其實咩人都有, 而家行山都多左好多大陸人
我同事係大陸人, 佢有個群組每星期會搞香港行山團
話深圳果邊冇咩山行, 香港行山地方又靚又方便, 佢地好讚

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-8 02:02 PM 發表

哈!哈!師兄秒殺...師兄真係搞鬼!講到咁衰佢哋專登過境香港拎d衫落嚟洗咁出位!真係好好笑
其實有唔出奇... 行得熱出汗除左件衫洗洗佢對d人黎講冇乜野...
不過而家多數落黎香港食豬肉啦, 大陸果d唔敢食

大陸大媽完美實現環保人士嘅夢想

謎之聲 : 唔係毒果 ? 冇討論價值 😎😎

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-1-8 02:36 PM 發表

其實咩人都有, 而家行山都多左好多大陸人
我同事係大陸人, 佢有個群組每星期會搞香港行山團
話深圳果邊冇咩山行, 香港行山地方又靚又方便, 佢地好讚 ...
一般會開住個手機/藍芽喇叭,一路行一路爆機。
通常係大陸紅歌添

佢哋嘅風格好易認😬👍

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-1-8 02:55 PM 發表

一般會開住個手機/藍芽喇叭,一路行一路爆機。
通常係大陸紅歌添

佢哋嘅風格好易認😬👍
咁開機聽歌咩人都有既
反而佢地既衣著同個樣唔洗出聲都知道係大陸人

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-1-8 02:58 PM 發表

咁開機聽歌咩人都有既
反而佢地既衣著同個樣唔洗出聲都知道係大陸人
真正喜歡大自然嘅行山嘅,唔會咁冇修養 😡

但當中有冇真香港人 ? 我覺得都會有 !! 因為唔再係我細個認識嘅香港了…

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]