註冊 登入

[民生討論] 最重要係取消每日150單程証,否則搵幾多地冇幾多地!

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-1-8 09:53 AM 發表

來攞著數仲要危害香港治安正垃賤種來
無丁權個又何來不是?

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
妹仔唔敢出聲

習近平主席主持
港珠澳大橋開通日
港股收市大跌806點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-1-8 09:46 AM 發表

大陸咁好點解仲要嚟香港呢?港男娶咗北妺應該索性返大陸住呢世都唔好返香港!
咁好似唔啱喎!
民主L心中的理想國度,
也可以結婚後申請伴侶入籍,何況香港係中國領土,國民在國土自由行選擇定居地點,有何不可?

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。
引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-8 10:15 AM 發表

咁好似唔啱喎!
民主L心中的理想國度,
也可以結婚後申請伴侶入籍,何況香港係中國領土,國民在國土自由行選擇定居地點,有何不可?
邊個係民主撚,我支持祖國,所有貪污過㗎官及揸外國護照㗎大陸人全部冚家產死全家!

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-1-7 11:45 PM 發表

甚麼棕地農地填海地,

幾多地都會俾大陸L慢慢佔據. 香港人愈住愈細.

唔係有地就要起屋住人, 最重要係取消每日150單程証!
咪就係一早比班偷渡落黎既假香港撚
霸晒D地不特止
仲想過橋抽板
仆街到無朋友

引用:
原帖由 dummy832 於 2019-1-8 10:11 AM 發表

仲G大家都知大陸撚係就撚賤
你自己話咋!

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-1-8 10:22 AM 發表

邊個係民主撚,我支持祖國,所有貪污過㗎官及揸外國護照㗎大陸人全部冚家產死全家!
唔止
當年英殖時代,
大把英國貪官都係咁。
貪污全家死,
我讚成,
而且係無分國界

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。
引用:
原帖由 沙田深情的留言 於 2019-1-8 10:23 AM 發表

咪就係一早比班偷渡落黎既假香港撚
霸晒D地不特止
仲想過橋抽板
仆街到無朋友
偷渡個班都算對香港有貢獻,但佢地D後代,反而可以笑自己祖先的同路人。呢樣先天下奇聞

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-8 10:26 AM 發表

唔止
當年英殖時代,
大把英國貪官都係咁。
貪污全家死,
我讚成,
而且係無分國界
無問題,我絕對支持,貪官絕對應該要冚家剷!

英國人有3幾千
大陸人有3幾千萬

不如咁啦,掉返轉如果香港人與任何非港人結婚(包括外國與大陸), 一律不能享有香港永久居民的福利,咁咪無人會再可以申請團聚囉,到時就不需要理會每日150 人

回覆 引用 TOP

你咁清楚人數?
有證據嗎?
我論點,
貪污就應該配合你說法,
全家死

quote]原帖由 臘鴨皇 於 2019-1-8 10:31 AM 發表

無問題,我絕對支持,貪官絕對應該要冚家剷!

英國人有3幾千
大陸人有3幾千萬 [/quote]

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-1-8 12:23 AM 發表

當年係公民黨以及泛民成功爭取佢地可以落黎, 政府當初係唔想佢地落黎, 終審庭判佢地有權落黎, 呢D已經係佢地既人權
請你專重法庭判決, 法治社會, 以及別人既人權
唔好成日話要爭取人權, 跟住就漠視別人人權 ...
飯文做倒野。

回覆 引用 TOP

齋取消都唔得啦, 要佢o地返去原居地, 反正呢度班大陸人成日講到大灣區點好點好
送佢o地返大陸啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-1-7 11:45 PM 發表

甚麼棕地農地填海地,

幾多地都會俾大陸L慢慢佔據. 香港人愈住愈細.

唔係有地就要起屋住人, 最重要係取消每日150單程証!
立法禁止男人北上結婚便是了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2019-1-8 12:21 AM 發表

你地問過偉大嘅奸民黨同假發人未呀
香港特衰政府及行騙長官DQ立法會民選議員,由立法到執行唔洗3個月就做晒.香港淪陷21年來,唔好講停止中共国日日150X申請,連攞返個日日150X審批權提都無提過.
另外單單一個香港特衰政府不舉主任無法律理據下阻止及取消香港公民參選資格,又有無問反對派及法官啊.
到底系邊個治港?法官泛民?
香港有事發生,有問題要處理又系法官泛民負責?
淋病柒鵝及特衰政府膠官夾埋一個月出香港人成千萬人工,除左做出賣香港工作,又做過D乜出來?

仲有,全宇宙除左黑洞之外,有乜地方,域界可以永無止境接收日日150X呀.
成個中共国走5%人來香港,香港都比冧喇.

填海起樓只不過是淋病柒鵝奶共政策之人,把香港人10,000億庫房血汗錢送晒比中共国共慘党,
到時习豬頭又可以去南亞,非洲呢度派幾百億,果度送幾百億.幾威威.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。