• 瀏覽: 10,881
  • 回覆: 139
+6
妹仔唔敢出聲

nil

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-1-7 11:45 PM 發表
甚麼棕地農地填海地,

幾多地都會俾大陸L慢慢佔據. 香港人愈住愈細.

唔係有地就要起屋住人, 最重要係取消每日150單程証!
咪就係一早比班偷渡落黎既假香港撚
霸晒D地不特止
仲想過橋抽板
仆街到無朋友

引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-8 10:26 AM 發表

唔止
當年英殖時代,
大把英國貪官都係咁。
貪污全家死,
我讚成,
而且係無分國界
無問題,我絕對支持,貪官絕對應該要冚家剷!

英國人有3幾千
大陸人有3幾千萬

不如咁啦,掉返轉如果香港人與任何非港人結婚(包括外國與大陸), 一律不能享有香港永久居民的福利,咁咪無人會再可以申請團聚囉,到時就不需要理會每日150 人

引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-1-8 12:23 AM 發表

當年係公民黨以及泛民成功爭取佢地可以落黎, 政府當初係唔想佢地落黎, 終審庭判佢地有權落黎, 呢D已經係佢地既人權
請你專重法庭判決, 法治社會, 以及別人既人權
唔好成日話要爭取人權, 跟住就漠視別人人權 ...
飯文做倒野。

齋取消都唔得啦, 要佢o地返去原居地, 反正呢度班大陸人成日講到大灣區點好點好
送佢o地返大陸啦

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-1-7 11:45 PM 發表
甚麼棕地農地填海地,

幾多地都會俾大陸L慢慢佔據. 香港人愈住愈細.

唔係有地就要起屋住人, 最重要係取消每日150單程証!
立法禁止男人北上結婚便是了

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2019-1-8 12:21 AM 發表
你地問過偉大嘅奸民黨同假發人未呀
香港特衰政府及行騙長官DQ立法會民選議員,由立法到執行唔洗3個月就做晒.香港淪陷21年來,唔好講停止中共國日日150X申請,連攞返個日日150X審批權提都無提過.
另外單單一個香港特衰政府不舉主任無法律理據下阻止及取消香港公民參選資格,又有無問反對派及法官啊.
到底系邊個治港?法官泛民?
香港有事發生,有問題要處理又系法官泛民負責?
淋病柒鵝及特衰政府膠官夾埋一個月出香港人成千萬人工,除左做出賣香港工作,又做過D乜出來?

仲有,全宇宙除左黑洞之外,有乜地方,域界可以永無止境接收日日150X呀.
成個中共國走5%人來香港,香港都比冧喇.

填海起樓只不過是淋病柒鵝奶共政策之人,把香港人10,000億庫房血汗錢送晒比中共國共慘黨,
到時習豬頭又可以去南亞,非洲呢度派幾百億,果度送幾百億.幾威威.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]