• 瀏覽: 22,322
  • 回覆: 229
+9
民主黨成員林子健2017年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,被控以一項「明知地向警...

林卓廷要開會,
何俊仁又失蹤,
李柱冥會唔會話林子健係鬼嚟呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190107/mobile/bkn-20190107122950730-0107_00822_001.html

林子健嘅內八字步又真係好易認

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-7 01:08 PM 發表
仁哥點睇啊?
睇 AV

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-1-7 01:07 PM 發表
民主黨成員林子健2017年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,被控以一項「明知地向警...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190107/photo/bkn-20190107122950730-0107_00822_001_01b.jpg?20190107130230

林卓廷要開會,
何俊仁又失蹤,
李柱冥會唔會話林子健係鬼嚟呢 ...
利物浦今年應該會畀佢邪死

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-1-7 01:07 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190107/photo/bkn-20190107122950730-0107_00822_001_01b.jpg?20190107130230

林卓廷要開會,
何俊仁又失蹤,
李柱冥會唔會話林子健係鬼嚟呢 ...
避孕套,用完即棄...
仲嫌掉得慢呢...

今日三戰友又玩失蹤。

林卓廷,何俊仁,李柱冥點睇啊? 

引用:
原帖由 edward138 於 2019-1-7 01:19 PM 發表
林卓廷,何俊仁,李柱冥點睇啊? 
再次呼叫三人,唔好漏左個李卓仁和其牠當日有份聯署保安局長正視事件嘅尊貴議員們

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-7 01:08 PM 發表
仁哥點睇啊?
邊個仁哥。  卓淫定AV仁

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-1-7 01:27 PM 發表

再次呼叫三人,唔好漏左個李卓仁和其牠當日有份聯署保安局長正視事件嘅尊貴議員們
李卓人忙於幫佢攻黨嘅高級會員籌款

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-1-7 01:27 PM 發表

佢哋唔知被外星人定強力部門洗腦,集體失憶,唔記得咗呢段記憶。

如果係法庭聽審,我諗我都會笑左出黎

條友上到庭對住個官自言自語 開始扮弱智博同情

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]