• 瀏覽: 4,226
  • 回覆: 74
+10
引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 01:03 PM 發表

美國有完善的反導系統,報復不一定成功的
美國的反導系統的設計目標, 是用來先坑納稅人, 再坑盟友, 試射時成功率有冇50%? 定係最後一次預定好撞擊點, 好彩成功就叫成功?

報復不一定成功 = 報復不一定失敗

自己打自己嘴巴, 儍的嗎?

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 07:13 PM 發表

傻豬軍盲,美國好快有隱身加油機
要炸大把方法,使鬼咁麻煩咩!911就係最佳例子。

其實炸崩咗三峽大壩之後最多咪死10億人口,都全部未死得曬喎

唔會炸大霸喇. 戰術核彈, 最好用來炸陸軍. 用一個就可殲滅數萬人以上嘅集團軍.

引用:
原帖由 W個xyz 於 2019-1-8 11:05 AM 發表

美國的反導系統的設計目標, 是用來先坑納稅人, 再坑盟友, 試射時成功率有冇50%? 定係最後一次預定好撞擊點, 好彩成功就叫成功?

報復不一定成功 = 報復不一定失敗

自己打自己嘴巴, 儍的嗎? ...
中國冇你好酸葡萄咩

引用:
原帖由 nigel2014 於 2019-1-8 11:27 AM 發表

要炸大把方法,使鬼咁麻煩咩!911就係最佳例子。
手段唔怕多

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 11:58 AM 發表
F35隱身潛入只投一粒,中國三峽大霸立刻霸毀人亡,中國真係要認真想想如何應對

坐擁世界上最龐大、最致命的核武庫,美國很早就建立了“三位一體”核力量。美國空軍自從冷戰開始以來,就擔當空基核威懾任務,而談起現在美國空軍能夠執行空基核威懾任務的戰機,也許大家會想到B-2、B-1B這樣的戰略轟炸機,其實,由于一種 ...
你D台獨狗真是得閒,語無論次,整天生存在幻想中,真可憐

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 01:02 PM 發表

不要天真,在戰爭最殘酷階段是沒人理會什麼國際法的,作好最壞打算防範才能自保
所以美國才不惜一切代價,努力尋找地球以外可以住「地球人」的星球囉!

(所以美國才不惜一切代價,努力尋找地球以外可以住「地球人」的星球囉) 最主要是飛走樓主這些豬隊支羅 哈

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 11:58 AM 發表
F35隱身潛入只投一粒,中國三峽大霸立刻霸毀人亡,中國真係要認真想想如何應對

坐擁世界上最龐大、最致命的核武庫,美國很早就建立了“三位一體”核力量。美國空軍自從冷戰開始以來,就擔當空基核威懾任務,而談起現在美國空軍能夠執行空基核威懾任務的戰機,也許大家會想到B-2、B-1B這樣的戰略轟炸機,其實,由于一種 ...
咁嘅組合都敢話無法防禦, 真係狗同主人一樣咁厚面皮, 噏得出就噏

毛澤東搞兩彈一星年代已經做個三峽水壩模型一齊炸啦!依家樓主先諗到?只可以講能力差太遠。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-9 11:14 AM 發表
三峽大壩的防禦到底有多強?不說,你永遠也想象不到

三峽大壩,這可以說是我國歷史上建設的最大工程項目,投入了千億元人民幣巨資,建設它的主要作用是用來防洪和發電,然而它的好處不僅這些,在航運,抗旱,旅遊等方面也帶來了極大的作用,三峽大壩單每年的發電量就達到千億度,如此重要的工程,也給人們帶來了很大的揣測,如果遇到戰爭,敵人還不先打掉三峽大壩?
https://inews.gtimg.com ...
一物治一物,F35強項就是穿透呢D防空網

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-9 02:14 PM 發表

一物治一物,F35強項就是穿透呢D防空網
一物治一物,隱身戰機而家穿唔透嗰個防空網啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]