• 瀏覽: 4,223
  • 回覆: 74
+10
軍盲不如解釋吓F35如何在中國境內進行空中加油,等大家學吓嘢。

白痴傻仔 腿短肥電F35係中國內陸機埸起飛呀 白痴就算啦 現在+冷血 唔死無能用

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-7 07:00 PM 發表
軍盲不如解釋吓F35如何在中國境內進行空中加油,等大家學吓嘢。
傻豬軍盲,美國好快有隱身加油機

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 07:13 PM 發表

傻豬軍盲,美國好快有隱身加油機
等真係有先講啦。

加油機申條野出黎仲穩到??肥電連油機雙雙中彈攬炒

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-7 07:13 PM 發表

等真係有先講啦。
MQ-25 隱形無人加油機 ,幾年后成事

引用:
原帖由 豆豉菱魚 於 2019-1-7 07:20 PM 發表
加油機申條野出黎仲穩到??肥電連油機雙雙中彈攬炒
軍盲傻豬,條野都可設計到隱形

好撚心,核彈都未必動到三峽分毫,肥電咩乜彈甘堅可動三峽?
瞓撚醒未?

引用:
原帖由 四大軍區 於 2019-1-7 07:42 PM 發表
核彈都未必動到三峽分毫
厲害了,我的國

高人即是高人,立即看出F-35若要炸三峽大壩,必須要在中國領空內加油,但根本無可能做到。

奸邪妖獸屢屢只會抺黑中國,只會讚揚美國,但卻無視現實。

繼續 J 呀!唔好停呀!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-7 12:35 PM 發表
呢個任務點解係F35?應該用B2合理得多,逃走仲要空中加油?咁攪法其實美國係想核戰嗎?
哈哈,打得核戰飛單程都合理,俾佢飛返去都無家可歸。

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 07:22 PM 發表

MQ-25 隱形無人加油機 ,幾年后成事

...
連X-37B都胎死腹中,MQ-25?? 等量產先出來柒啦,唔該。

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-7 08:56 PM 發表

連X-37B都胎死腹中,MQ-25?? 等量產先出來柒啦,唔該。
就係X-37B胎死腹中先有MQ-25

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-7 08:56 PM 發表

可能比殲20真能量產還快

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]