• 瀏覽: 5,102
  • 回覆: 25
+17
引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 06:21 PM 發表

第一手在此

https://www.pinterest.com/pin/564287028295962351/
你地慢慢玩
你條LINK代表咩呀?? 張圖非常模糊明顯係COPY番嚟, 而且你都可以儲存相片落你自已外國BLOG

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 06:21 PM 發表

第一手在此

https://www.pinterest.com/pin/564287028295962351/
你地慢慢玩
最簡單, 你搵條外國原LINK出嚟就得

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:44 PM 發表

@前來幼稚的膠袋 高手唔好潛水,你可能捉到英國一個高級五毛內應呀,快D去領賞啦
我係想問你原LINK呀, 你又講佢係特首, 傻佬, 金仔都冇用架, 有原LINK有圖片係起晒泡又有裂紋咪LOCK我棚牙咯. 快D搵出嚟啦, 唔好搵果D自已SAVE落BLOG果D呀

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:44 PM 發表

@前來幼稚的膠袋 高手唔好潛水,你可能捉到英國一個高級五毛內應呀,快D去領賞啦
不如你答我啦,大陸有冇F35戰機,有起泡圖片係咪應該由用家發現同影相存檔發文, 點解冇咗原始LINK??

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-11 12:55 AM 發表
搵咗佢都當睇唔到呀低能仔
話咗你搵唔到架啦

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 10:21 AM 發表

你搬完龍門未呀,你要鬼佬link,畀Pinterest你又話低解像又話人假鬼佬,畀個英國軍佬張高清畀你又要人地攝影師果張。唔好咁多藉口,不如你又攞條link出來,証明原圖畀人P左啦

你又知twitter個英國佬幅國唔係原始link?夠高清啦,冇P圖D泡都好明顯啦。你咁肯定P左,又唔敢去twitter投訴契哥P圖,或者假冒軍佬?
大家都有証據,係你空口講白話煲雞joke,仲係撐住蓋咁 ...
好嘢好嘢!!搵整都搵唔到原link圖仲係度九唔搭八話咩假鬼佬?人地儲存咗圖片就當係呀?

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 05:36 PM 發表

呢個鬼佬一定係假扮的

唔好咁低智啦,你儲存咗人地張圖就當係原裝,網上大把呢d圖啦

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:34 PM 發表

你咁無恥賴貓,乜都唔認㗎啦。
全世界得一個弱智話幅圖P過,當然係講果個搵張未P嘅出來証明佢嘅講法先啦,啱唔啱呀智將
你左右而言它係冇用架,我一路問緊圖片原link在哪裡,你地就搵d人地外國blog儲存圖片就當原圖,不如俾d心機去搵原圖link啦

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:34 PM 發表

你咁無恥賴貓,乜都唔認㗎啦。
全世界得一個弱智話幅圖P過,當然係講果個搵張未P嘅出來証明佢嘅講法先啦,啱唔啱呀智將
我都一路有搵原圖,可惜搵唔到,可能好舊,只係你地某人唔生銹貼咗一張幾靚仔同果張起晒泡又有裂紋比較差得太遠啦,要踩人就搵真正圖片原link發佈lock我棚牙

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-11 05:22 PM 發表

呢張?咁叫做 幾靚仔 ?

的確冇改錯名,又幼稚又膠
咦, 唔係起晒泡喎,仲幾好樣

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 04:54 AM 發表
咁樣都話靚仔😂
係喎,好醜樣喎,我想睇下原圖嘅link呀,可以嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]