• 瀏覽: 5,180
  • 回覆: 5
+17
賣樓有化粧樓
賣車有積木車
賣戰機有畫皮機, F35忍刑戰機乃經典之作
戰時唔知係唔係由地勤刮甩佢, 直接補番d灰水, 呃唔到雷達, 起碼呃到個機師去做壯士, 圖中個機師都thumbs up贊同

定係扯住白旗大叫: "等等, 唔打住, 畫好皮先"

期待見到F35同光輝戰機編隊飛行, 互相輝映

附件

F35甩油.jpg(44.38 KB)

光輝甩油.jpg(6.74 KB)

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 12:57 PM 發表

已被證實此圖係p圖
能令你心理平衡嘅, 你就當佢係啦!

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 05:42 PM 發表

越出得多呢類打J貼,越代表他們心裡不是味兒,恨得咬牙切齒,唔發洩好快谷爆
阿三一定恨得咬牙切齒, 大家都甩油啫, 真係同甩唔同命

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 04:50 PM 發表

能令你心理唔平衡嘅, 你就當佢係假啦!
又一條跟尾... 生物

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 10:40 PM 發表

白鴿眼同自行車被LOCK咗棚牙, 佢隊友唔生性竟然POST原圖出嚟, P圖嘅同原圖差十萬八千里
P圖P到連角度都變埋? 荷里活級造假, 只有尾國做得到

你主人真係多得你唔少, 一隻F35甩油仲唔夠羞家, 仲要揾第二隻出嚟獻世

定係原來世界上只有一隻F35, 其他能見到的都同你一樣, 只係其中一個分身?

膠袋的最後歸宿, 應該是堆填區吧, 相信你主人都唔會反對

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:54 PM 發表

我都一路有搵原圖,可惜搵唔到,可能好舊,只係你地某人唔生銹貼咗一張幾靚仔同果張起晒泡又有裂紋比較差得太遠啦,要踩人就搵真正圖片原link發佈lock我棚牙 ...
弊傢伙, 西人打西狗, 西狗焗住走

https://taskandpurpose.com/shanahan-boeing-lockheed-f-35

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]