• 瀏覽: 5,134
  • 回覆: 88
+17
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 12:57 PM 發表

已被證實此圖係p圖
一定係p圖啦, 唔p點會甩咁少?

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-7 02:20 PM 發表
高清大圖,真豬都無咁真
咁高清都夠膽話係P圖😆

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-8 03:24 PM 發表

咁高清都夠膽話係P圖😆
咪係

幼稚的腦袋成日話P圖,但又無辦法攞張原圖出嚟,得個吹字

附件

1DA3CBE2-5586-49E9-BB04-F6272B0959CE.jpeg(98.51 KB)

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-8 07:39 PM 發表
幼稚的腦袋成日話P圖,但又無辦法攞張原圖出嚟,得個吹字
咁你post條外國link出嚟證明唔係p圖咯,乜大陸有買f35咩?大陸微博會有自己圖?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 08:24 PM 發表

咁你post條外國link出嚟證明唔係p圖咯,乜大陸有買f35咩?大陸微博會有自己圖?
咁你記住, 以後不要引用中國網站作為資料來源

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-8 10:55 PM 發表

咁你記住, 以後不要引用中國網站作為資料來源
錯, 引用都要有實質證據同合唔合理, 如果美國佬網站出帖話美國隊乒乓球可贏中國我一定小狗佢話佢作假

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 08:24 PM 發表

咁你即係唔識P圖啦

引用:

要証明俾你睇?你係邊個?求我呀?

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-9 11:20 AM 發表

要証明俾你睇?你係邊個?求我呀?
收到

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-9 11:19 AM 發表

F35隱身塗層不耐用,英澳媒體吐槽:關鍵時戰機“掉漆”怎么辦

作為第五代隱形戰機,F-35一直以來就是各國所爭相購買的目標。可隨着戰機的使用,F-35的弊端也開始顯露,而這一半的缺陷都跟美國過于強調戰機的隱身性能有關,不過沒想到,F-35也繼承了F-22隱身塗層所存在的弊端。美國的F-22不僅要用恒温機給養着,還得定時定點的重刷隱身塗層,不然的話,隱身塗層的&ld ...
兩個字回你:廢話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]