• 瀏覽: 39,696
  • 回覆: 782
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-1-7 11:23 AM 發表
航母祗係應用系無制空權的地方,台灣,中國有絕對制空權,基本上,幾個炸彈之母,灣灣空軍就完了,登岸其實就好似坐遊船過去一般。灣灣軍隊的戰力,算吧啦!至於老美,有東方系列招呼,唔使航母。宜家最驚係愚民走岀尼,到時唔知殺唔殺!不過,應用中國人不打中國人,所以,留系屋企係中國人,走岀尼係台灣人,解解應該帶埋二師城管去,由城管搞掂宜班友! ...
補充一下,小米加步槍可以抵擋M16和M60。😂😂😂

引用:
原帖由 robin09 於 2019-1-7 11:28 AM 發表
三天吧,
之前先把宣傳做足了,兵力準備好,而美軍根本沒支援的意思。
然后,以國民黨為主的台軍,面對必輸之戰,不願為民進黨和台獨白白犧牲,攻入總統府活捉偽總統。
解放軍順利登陸,和平統一台灣,論功行賞,有功的賞官,平民發統一獎金,一國兩制,台灣人做50年特權中國人:
保留台灣特區互照,台灣人可以隨意進出大陸,大陸人去台灣需要簽證。 ...
🇨🇳大陸兵馬上出擊吧!

引用:
原帖由 津子 於 2019-1-7 11:41 AM 發表

跌九成係國家隊救市啲命根嚟,仲辺有錢去打扙
使咩用股市錢,打仗打工業,打資源,係時候同美國打一仗。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-1-7 08:47 AM 發表
首先封鎖南海及第一島錬。

台灣海峽劃定為軍演區域。

導彈掃哂台灣雷達及防空導彈據點。

解放軍軍機控制台灣空域。

空運解放軍到台灣捉菜菜子即時打靶。

估計由宣布封鎖,軍演到斬首。都要一個星期。 ...
一天時間控制台灣大部份局面

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-7 11:52 AM 發表

當年日清海戰,一個上午北洋艦隊玩完。今年是2019!
咪係有你呢種人係中國,令中國打敗仗囉。

引用:
原帖由 eastkee 於 2019-1-7 11:42 AM 發表
之後嘅統治先係問題
之後咪叫台灣人同港獨自己搵個地方獨立去。無咪問題。

引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-7 11:42 AM 發表

這個嘛⋯⋯ 美國實戰中長大丶經驗豐富丶好困難……… 😰
畏敵梗係輸,

打就同美國拼一拼。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-7 11:53 AM 發表

看來俾美國🇺🇸嚇窒唔敢武統可能性更大。
有漢奸。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-1-7 12:00 PM 發表

畏敵梗係輸,

打就同美國拼一拼。
哦⋯⋯ 打是可以打丶
不過中國大陸 勝率大概只有 0.001% 左右 🙄😰

引用:
原帖由 lewark 於 2019-1-7 08:47 發表

30分鍾

如果真系要打 宣咩戰  調動好晒d軍隊 導彈
一二三深夜突襲台灣 萬箭齊發。沖繩既援軍黎到都成定局

引用:
原帖由 lewark 於 2019-1-7 08:47 AM 發表

不出三日
台灣人會送菜菜子去大陸
要求大陸接管台灣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]