• 瀏覽: 15,780
  • 回覆: 32
這一代的大學生,性觀念開放了很多。一名恒大畢業生,向本刊說出了她在宿舍看到的荒淫事……….
「覺得佢哋將宿舍當咗炮房!」Rainbow(化名)為香港恒生大學畢業生,在學期間曾經居住學校宿舍。她表示,曾與一班女同學於房間內飲酒談心,期間有人帶同兩名異性加入,有女生突然表示「好暈...

「覺得佢哋將宿舍當咗炮房!」Rainbow(化名)為香港恒生大學畢業生,在學期間曾經居住學校宿舍。她表示,曾與一班女同學於房間內飲酒談心,期間有人帶同兩名異性加入,有女生突然表示「好暈、好醉、好唔舒服!」其後女生步入房內洗手間「作嘔」,眾人打算關心她之際,被眼前畫面震懾。「打開洗手間門,見到佢同個男仔攬住咗!」

在酒精作用之下,加上情到濃時,年輕人難免按捺不住內心的情慾。然而,事情並非單純男歡女愛。「大家都覺得好震驚,因為男、女事主有各自嘅男女朋友。」

新一代思想前衛,性觀念開放,即使有另一半,不少人亦有SP(即Sex Partner性伴侶)。一人滿足心理需要,另一人滿足生理需要,各司其職,解決情感所需。

眾人不以為然,繼續把酒言歡,其後大家睡意漸濃決定休息,豈料……「當時一名女生與洗手間男事主正睡在其中一張床上,但忽然聽到洗手間女事主爬上佢哋張床!」她憶述,當時已關上燈準備休息,沒有人知道發生什麼事,黑暗中卻傳來一輪熱吻及撥弄東西的聲音……「直到就快天光嘅時候,男、女事主一齊返左女事主間房。」

本刊就事件向涉事學校查詢,香港恒生大學回應指,學校住宿書院屬男女分層,宿生出入書院需經過認證方可進出。宿生朋友可在指定訪客探訪時間內到訪(上午8:00至同日晚上11:00),惟校方強調,宿生不得在非探訪時間內進入異性樓層或異性房間。

淫賤港女大學生點做香港社會接班人

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_647876_0&i=20190106

冇本事讀大學的藍人,廢坑唔恨得咁L多,去叫G啦

大驚小怪,都未啪啪聲!

拆咗啲粥雞大學起公屋啦,嘥錢

又係含大

仆街浪費我哋納稅人錢,應該搵出呢D禽牲取消佢大學資助

而家啲大學牲真係年青有為同享受人生。。。

毒果張相。。。
不如改行出咸書吧啦

隨了雞房外。大學宿舍係消費套套最多嘅埸所了

引用:
原帖由 victorwong888 於 2019-1-6 01:35 PM 發表
這一代的大學生,性觀念開放了很多。一名恒大畢業生,向本刊說出了她在宿舍看到的荒淫事……….
「覺得佢哋將宿舍當咗炮房!」Rainbow(化名)為香港恒生大學畢業生,在學期間曾經居住學校宿舍。她表示,曾與一班女同學於房間內飲酒談心,期間有人帶同兩名異性加入,有女生突然表示「好暈...

「覺得佢哋將宿舍當咗炮房!」Rainbow(化名)為香港恒生大學畢業生 ...
香港後生一代真係男盜女娼

毒果風月新聞。

引用:
原帖由 victorwong888 於 2019-1-6 01:35 PM 發表

「覺得佢哋將宿舍當咗炮房!」Rainbow(化名)為香港恒生大學畢業生 ...
女生無比人上,出報告。

報串果個分明無得卜眼紅啦

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-6 02:00 PM 發表
冇本事讀大學的藍人,廢坑唔恨得咁L多,去叫G啦
「 藍」係咁寫㗎!
唔識用繁體字的「假本土」,
又扮「真香港人」。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2019-1-7 01:46 PM 發表

「 藍」係咁寫㗎!
唔識用繁體字的「假本土」,
又扮「真香港人」。
唔係咁寫點形容眼紅人地的,藍人,廢坑,冇得讀大學得個恨字

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]