• 瀏覽: 1,616
  • 回覆: 17
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
網上評說美國軍機千里飛行和空中加油,預警機有很多種科技

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-6 06:35 AM 發表
五代變成四代!F-35又曝致命缺陷!多國接裝后成燙手山芋
原創 長安小師爺 2019-01-03 21:40:18

http://p3.pstatp.com/large/pgc-i ... 556a70d3f59e12eceb9

F-35A
【辰龍軍事第1043期】在F-35自誕生之初,美國軍方就曾表示過,F-35戰機項目上美國使用了很多新技術 ...
用上代引擎嗰架都敢話自己係五代機啦! 真上戰場,以色列又唔見話f35變上代機? 

垃圾級F-35名聞中外.

肥西百病纏身

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-6 06:53 AM 發表

叫你多次上嚟九噏時請講講.....洲際導彈.....傳統彈頭係乜?
次次你都無回應!又唔認衰仔!吾、能做就係禁你發言一天!
條院友無料扮四條

引用:
原帖由 tongy 於 2019-1-6 11:00 AM 發表

條院友無料扮四條
小欖 / 青山 ?

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-6 06:35 AM 發表
五代變成四代!F-35又曝致命缺陷!多國接裝后成燙手山芋
原創 長安小師爺 2019-01-03 21:40:18

http://p3.pstatp.com/large/pgc-i ... 556a70d3f59e12eceb9

F-35A
【辰龍軍事第1043期】在F-35自誕生之初,美國軍方就曾表示過,F-35戰機項目上美國使用了很多新技術 ...
乖啦! 就算肥電唔識飛,身為萌友都係要俾錢㗎啦,肥電重點不在打唔打得,係科唔科到水!

澳洲地面可以好熱,高空卻冷,又強烈紫外線,高速飛行時氣流強烈,買來等趴窩自然損耗。澳洲根本承擔不了現時的高昂軍費,無這大個頭戴這大的帽,財赤大大鑊。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-6 04:20 PM 發表
乖啦! 就算肥電唔識飛,身為萌友都係要俾錢㗎啦,肥電重點不在打唔打得,係科唔科到水!
肥電別號屈機,專屈跟美狗。

肥電真係好攞命

你老美話過海神仙。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]