• 瀏覽: 7,938
  • 回覆: 5
我只相信美國無人太空船有登陸月球,載人太空船登陸月球…仲要可以安全返回地球?以當時科技我真唔信囉!

引用:
原帖由 T2. 於 2019-1-7 03:27 PM 發表

我吾單只相信呢50年來美國無人太空船有登陸月球,搖遠控制月球車都有登陸月球後補車呔痕登月證據,以美霸今日科技,搖控百零二佰個登月倉落月球冇難度,不過欠缺錢錢錢.
玉兔號明山寨搖遠控制月球車可恥 ...
有幾可恥?你山寨一架黎睇下!仲要上到月球同遙控到喎!9up就無敵!話山寨就山寨到咩!唔見其他國家可以山寨出黎!

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-7 03:25 PM 發表

對,根本就是中國探月工程受了美帝利益,為了他們圓謊嘛!
那幫漢奸洋奴走狗賣國賊!
話唔定侵侵秘密搵習大大講數,用F22技術同藍圖作交換條件,叫唔好篤爆佢地登月做假,兼幫老尾證實當年真係有登過月...唔係點會咁樣講野丫!

引用:
原帖由 Visita 於 2019-1-7 04:29 PM 發表

中國幾時有公開過拍到月球上有渠老美人類登月的器材實物照片? 無又何來為渠老美證實?五毫臺幣出名老作,叫渠自己去月球映相來證實啦。
師兄你睇下前帖先啦!我正宗土生土長第三代香港人黎架!唔係假本土王屍燃呀!

引用:
原帖由 Visita 於 2019-1-7 05:12 PM 發表

是提醒師兄不要被那條分身五毫台幣造謠老點,渠成日講大話或者斷章取義屈話中國證實老美人類登月,被人戮爆就繼續分身造謠。這裡網友見怪不怪,怕師兄新來不知地去理睬條分身,誤幫渠灌水收五毫台幣。 ...
謝師兄提醒!感謝!

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-7 05:45 PM 發表

我提提你,你唔信其他人都唔好信 V 字頭,呢條友意識形態為主的。叫佢解釋點解歐遠自遠為美國辯護登月事實,佢仲未回。
老實講各位立場係邊一面我唔會理!我只會睇事實再加我個人感覺黎回應或發帖。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]