• 瀏覽: 7,939
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2019-1-5 12:08 PM 發表

係美國第51區😂
1969年美國太空人登陸荷里活片場第51區,全程由數手指人類智能電腦控制。

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2019-1-5 12:54 AM 發表
1969年做到,2019年鹵味話無能為力!
1969年拍攝美國太空人登陸月球的那個導演已經去世,無能為力再重拍這齣科幻爛片。

五毫臺幣玻璃心酸爆啊,老美都祝賀中國登月,全程監控無作假。

引用:
原帖由 T2. 於 2019-1-5 04:15 PM 發表
當年地球人仲相信地球是三角形的,尾角能登月怎能不信,今天太空滿佈蔽路電視,假登月不能重演,假的真不了.
現在雖然地球上空佈滿天眼,依然有死角,所以月球背面是非常有價值,建立望遠鏡可以更好預測天體會否撞上地球軌道。

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-7 04:00 PM 發表
有幾可恥?你山寨一架黎睇下!仲要上到月球同遙控到喎!9up就無敵!話山寨就山寨到咩!唔見其他國家可以山寨出黎!
渠老美條道具車根本不適合月球行駛,月兔是不同設計,遲下渠老美山寨中國就會。至於美國的人類登月火箭,本身是荷里活產品,如果中國山寨美國道具,永世都上不到月球了。山寨是要有完整實物在手來複製,美國都無送過中國,中國是憑空山寨? 憑空便是自創,山寨空氣就有。

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-7 04:15 PM 發表
話唔定侵侵秘密搵習大大講數,用F22技術同藍圖作交換條件,叫唔好篤爆佢地登月做假,兼幫老尾證實當年真係有登過月...唔係點會咁樣講野丫!
中國幾時有公開過拍到月球上有渠老美人類登月的器材實物照片? 無又何來為渠老美證實?五毫臺幣出名老作,叫渠自己去月球映相來證實啦。

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-7 04:59 PM 發表
師兄你睇下前帖先啦!我正宗土生土長第三代香港人黎架!唔係假本土王屍燃呀!
是提醒師兄不要被那條分身五毫台幣造謠老點,渠成日講大話或者斷章取義屈話中國證實老美人類登月,被人戮爆就繼續分身造謠。這裡網友見怪不怪,怕師兄新來不知地去理睬條分身,誤幫渠灌水收五毫台幣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]