• 瀏覽: 4,272
  • 回覆: 22
+3
公平一點,J20是未表現高機動
不是一定沒有高機動能力

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-4 04:33 PM 發表
公平一點,J20是未表現高機動
不是一定沒有高機動能力
看爬升轉灣已大底知

白痴傻仔世界好難明 飛行表現當真 J20不外賣無需要showhand 肥電唔出力那來水魚 低B仔加油

如果你主人都好似你咁諗就還得神落

一睇高效立見, J20真係冇得比, 單睇爬升能力已贏九條街

呵呵,所謂垂直爬升能力其實是你老美飛行員專門訓練的一頂技術,在起飛時剛離地低空飛行一段距離,待有足夠速度再突然拉起機頭爬升,不過經常會玩脫一野撻落地。

http://military.people.com.cn/n/2015/0821/c1011-27497325.html

高清:觸地復飛玩砸了F-22直接拍地上

附件

MAIN201508211037000178680672319.jpg(67.14 KB)

開恆加力都不敏捷死德了,搵鬼要

F35全場用後燃

大母牛J20

學佢地成日話, 裝睡的人叫不醒, J20頂多就一個有一定穩身能力的導彈載具, 引擎性能限制已經令佢冇辨法可以同F35一樣的狗鬥性能,更唔好講話同F22呢啲變態機動性去相比.

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-4 10:08 PM 發表
學佢地成日話, 裝睡的人叫不醒, J20頂多就一個有一定穩身能力的導彈載具, 引擎性能限制已經令佢冇辨法可以同F35一樣的狗鬥性能,更唔好講話同F22呢啲變態機動性去相比. ...
無計,始終要面對現實,WS15攪極都冇料到,太行連老舊的AL31都不如

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-4 10:08 PM 發表
學佢地成日話, 裝睡的人叫不醒, J20頂多就一個有一定穩身能力的導彈載具
呢個導彈載具更是笑話,牛龜咁大隻只裝到4支中距彈

J20簡直不值一提
樓主不值再開題吐嘈

外行看熱鬧,定常盤旋性能是看角速度,和可持續穩盤時間,唔是線速度和瞬盤。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]